Premier League-trænere er rygende uenige

Conte mener, at Tottenham har haft en fordel i titelkampen, men Pochettino er lodret uenig

Fredag aften blev Chelsea for sjette gang engelske mester, da de på udebane slog West Bromwich Albions 1-0.

Holdets cheftræner Antonio Conte havde forud for kampen udtalt, at han mente, at Tottenham Hotspurs har haft en fordel i forhold til Chelsea, fordi Spurs har Mauricio Pochettino som træner for tredje år i streg, modsat Chelsea, der er i gang med deres første sæson med Conte i spidsen.

61088098.jpg

Men det vil Pochettino ikke høre på. Han mener omvendt, at den betydelige bunke penge, Chelsea har brugt på transfermarkedet, giver dem en fordel og har været alt afgørende for deres succes.

- Jeg forstår ham. Det er svært for ham, fordi han altid har været en træner, der gerne vil arbejde med og udvikle unge talenter, siger Tottenham træneren ifølge Goal.com.

- Det er svært, når man skriver med en klub som Chelsea, hvor presset for at vinde er så stort, og du bruger den mængde penge, de brugte på David Luiz, Marcos Alonso, Michy Batshuayi og N’golo Kante. Jeg forstår ham fuldt ud, men jeg ved ikke, om jeg er enig med ham i, at det er en fordel.

- Arsene Wenger burde vinde hver eneste sæson, fordi han har været cheftræner i Arsenal i 20 år, hvis det er den måde, at man måler vores fordel. Jeg mener ikke, at det er fair, at måle mig på den måde – hvad med Wenger. Tyve år er jo så være en kæmpe fordel, så hvorfor vinder han ikke hver sæson?

- Det er ikke en kritik af Wenger. Det var bare den bedste kommentar fra Conte.

Se Tottenhams nye stadion med plads til 61.000 tilskuere her:

Tottenham møder søndag Manchester United. Det er ikke kun den sidste kamp nogensinde, der skal spilles på White Hart Lane, før det bliver revet ned, det er også en kamp, hvor en sejr kan sikre klubben en andenplads i Premier League for første gang i klubbens historie.

61811670.jpg

- Jeg er en meget følsom person, så det bliver svært ikke at græde. Jeg tror, at det betyder meget for vores fans, men samtidigt tror jeg, at vores fans er begejstrede og glæder sig til at byde velkommen til det nye stadion, siger Pochettino.

- Det betyder ikke, at de er glade for enden på White Hart Lane, men at de er glade for fremskridtet. Det glæder sig over klubbens fremtid.

Efter kampen på søndag bliver hjemmebanen rykket ned for at gøre plads til et nyt kæmpe stadion. Se det her: Eksklusive billeder af nyt giga-projekt: Her er Eriksens nye hjem

Når sæsonen slutter, gør Arsene Wengers karriere i Arsenal formentligt også. Se nogle af kandidaterne til hans job her: Mølby: Når Wenger er fortid, bør disse fem være i spil til jobbet