Pressemøde stak helt af: Chelsea-stjerner kidnapper manager

Fredag kunne Chelsea kalde sig mestre for 6. gang. Og det gik ikke stille for sig, da spillerne ville fejre succesen efter kampen. Antonio Conte blev kidnappet til pressemødet af sine spillere. Se klippet her

Når man har vundet guld, så skal det fejres.

Og det er netop, hvad Chelseas Diego Costa og David Luiz ville, efter de fredag aften sikrede sig titlen i dette års Premiere League.

De to kække fodboldspillere afbrød nemlig manager Antonio Contes pressemøde efter kampen.

Råbende og grinende braste de to spillere ind af døren til presselokalet, og for øjnene af verdenspressen hev de den lille italienske manager med sig ud af lokalet. Conte grinede dog af hele episoden, da han lod sig trække med af sine to spillere.

Ved pressemødet så man Conte tone frem i en joggindragt, og ikke det jakkesæt han havde båret under kampen.

Og det var der en klistret forklaring på.

Conte blev nemlig efter kampen udsat for det klassiske champagne-bad. Efter kampens slutfløjt var alle spillere og nøglepersoner fra holdet samlet i omklædningsrummet, og da Conte trådte ind i lokalet, var der ingen kære mor.

Se de vilde champagne-scener her:

Andre Chelsea-spillere fejrede også mesterskabet på sociale medier. Blandt andet delte Cesc Fabregas billeder på Twitter af det sejrende hold.

 

Dog var det ikke kun holdet og på stadion, at der var fejring.

Chelseas mange fans, der var samlet rundt om i landet, teede sig lige så tosset som deres fodboldhelte, da de vidste at mesterskabet var hjemme.

Chelsea har på Twitter delt en video, der er optaget på en bar i de afgørende sekunder, da den belgiske angrebsreserve Michy Batshuayi sparkede bolden i mål i det 82. minut

Det var angriberens blot andet ligamål i denne sæson, men måske det af alle klubbens mål, som er blevet fejret mest.

Det var nemlig ikke kun i Chelsea-baren, at målet blev fejret helt vildt. På sidelinjen var der således vild jubel blandt Antonio Conte, hans stab og Chelseas reservespillere.

På lægterne var der så meget jubel, at kampen kortvarigt måtte afbrydes, da flere Chelsea-fans havde indtaget pladser på tribuner forbeholdt hjemmeholdet, så der var ved at opstå uro.

Se også: Chelsea-stjerne vinder endnu en hæderspris

Se også: Chelsea-stjerne vinder endnu en hæderspris

Se også: Chelsea-stjerne vinder endnu en hæderspris

Se også: Chelsea-stjerne vinder endnu en hæderspris

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere