Presset stiger på Conte: Mestrene ydmyget - igen!

Antonio Conte er presset som manager for Chelsea, som mandag indkasserede et 1-4-nederlag til Watford

Chelsea indkasserede mandag sit andet nederlag i træk i Premier League, da Watford på hjemmebane snuppede en overraskende sejr på 4-1.

I kampen forinden havde Chelsea skuffende tabt med 0-3 på hjemmebane til Bournemouth.

Et rødt kort til Chelseas midtbanespiller Tiemoue Bakayoko blev mandag aften afgørende, da franskmanden modtog to dumme gule kort på fem minutter og fik marchordre efter en halv time.

12 minutter senere blev det værre for Chelsea, da Watford-angriberen Gerard Deulofeu faldt teatralsk i feltet og fik tilkendt et kontroversielt straffespark.

Watfords Troy Deeney omsatte det sikkert til en 1-0-føring, og hjemmeholdet kunne for alvor lugte en overraskelse.

Chelsea-manager Antonio Conte, som ifølge engelske medier er fyringstruet, gav nyindkøbet Olivier Giroud sin debut efter 64 minutter, og det hjalp en smule.

Bakayoko spillede en forfærdelig kamp og så tidligt rødt. Foto: Frank Augstein/AP
Bakayoko spillede en forfærdelig kamp og så tidligt rødt. Foto: Frank Augstein/AP

London-klubben blev farligere, og belgieren Eden Hazard så ud til at redde æren og det ene point for Chelsea med en smuk 1-1-udligning efter 82 minutter.

Men det holdt ikke længe for Chelsea.

Watfords Daryl Janmaat gik næsten direkte op i den anden ende og scorede til 2-1 efter en simpel kombination med holdkammeraten Roberto Pereyra.

Og få minutter efter øgede Gerard Deulofeu til 3-1, da hele Chelsea-forsvaret igen stod som passive stenstøtter. Andreas Christensen var ikke med for Chelsea på grund af en skade, og danskeren var stærkt savnet.

Afløseren David Luiz så meget skidt ud i slutfasen, og brasilianeren slog blot ud med armene, hver gang Watford scorede. Det gik helt galt for Chelsea, da Roberto Pereyra cementerede 4-1-sejren i overtiden og udstillede udeholdets krise.

Chelsea har 50 point efter 26 kampe på en fjerdeplads i ligaen. Watford er placeret midt i rækken med 30 point.

Du kan se alle målene i tv-klippet over artiklen.

Spansk fodbold Krohn-Dehli får legende som ny træner

Der var for mange, der nassede på Nicklas Bendtners penge, så nu har han taget konsekvensen. All Over Press/Astrid M. Nordhaug Skandinavien Bendtners nassesystem: Nu koster det 1000 kroner

12 kommentarer
Vis kommentarer