PSG vil lægge monster-sum for United-problem

Pariser-klubben parat til at hjælpe Manchester United af med et kæmpe problem og holde englænderne skadesløse ved at hente Angel de Maria for den pris, englænderne betalte Real Madrid

Angel Di Maria får det røde kort i FA-kvartfinalen på Old Trafford den 9. marts - nu får han måske også løbepas og lov til at smutte til PSG til sommer. (Foto: AP)
Angel Di Maria får det røde kort i FA-kvartfinalen på Old Trafford den 9. marts - nu får han måske også løbepas og lov til at smutte til PSG til sommer. (Foto: AP)

De vælter sig i olie-milliarder i den franske hovedstad, og nu er PSG åbenbart parate til at løse et stort problem i Manchester United og hjælpe Louis van Gaal af med problemet Angel Di Maria.

Og franskmændene er ifølge The Mirror og L’Equipe parate til at betale englænderne hver en penny, de i august ofrede på at hente Angel Di Maria til Manchester. Det var ikke småpenge! United smed 59,7 mio. pund for argentineren – ifølge nutidens vekselkurs vanvittige 608 mio. kroner, og dermed blev Angel Di Maria den femte dyreste spiller i verden. Og den dyreste hentet af en engelsk klub.

Men sydamerikaneren har slet ikke leveret i forhold til de enorme checks, han er årsag til. Præstationerne har mildt sagt været svingende, og så hjalp det nok heller ikke voldsomt på humør og spilleglæde, at han blev udsat for indbrud i sit formentlig ellers solidt overvågede hus.

Angel Di Maria har mistet lysten til at spille under Louis van Gaal (Foto: AP) Premier League Rygte: Di Maria vil væk fra United

Manager Louis van Gaal har tidligere sagt, at han ikke vil stå i vejen for Angel Di Maria, hvis han vil væk – selv om argentineren blev hentet på en fem-årig kontrakt og altså kun har ’præsteret’ i et godt halvt år. Hollænderen kan også sagtens bruge skillingerne på at hente forstærkninger til især sit forsvar, mens det også skulle være et faktum, at United er i markedet for at hente midtbanespilleren Paul Pogba.

Mens Angel Di Maria er endt som en meget dyr kastebold mellem Real Madrid, Manchester United og Paris Saint-Germain, kan den vævre elegantier måske finde en lille trøst i, at han ifølge Daily Mail suverænt er den spiller, der sælger flest trøjer i Premier League. Ifølge avisen står argentinerens navn på hver tiende trøje, der langes over disken i England.

Dommer Michael Oliver viser Angel Di Maria ud (Foto: AP) Premier League Di Maria slagtet for dum udvisning: Ingen undskyldninger

Kilder bekræfter over for franske L’Equipe, at Angel Di Maria er klubbens hedeste transfermål denne sommer, mens Marco Reus, Kevin De Bruyne og Alexandre Lacazette er de næste på listen, hvis det kikser at købe stjernen ud af United.

PSG har i forhold til de franske regler ’kun’ 55 mio. pund at købe ind for, men den sum kan strækkes yderligere, hvis det lykkes at fyre angriberen Edinson Cavani af. Ifølge L’Equipe er Paul Pogba også højt på emnelisten i PSG – men det er Juventus-stjernen altså også i flere Premier League-klubber. Blandt andet hos Uniteds bysbørn og lokalrivaler City.

Det er ikke alt, der har været skidt fra Di Maria:

37 kommentarer
Vis kommentarer