QPR-spillere ville slås med rasende fans

Efter 10 udebanenederlag i træk var QPR's spillere tæt på at ryge i slagsmål med egne fans

Clint Hill bliver slæbt væk fra klubbens fansafsnit af - Joey Barton. Så har man set det med. Barton som fredsmægler. (Foto: PA)
Clint Hill bliver slæbt væk fra klubbens fansafsnit af - Joey Barton. Så har man set det med. Barton som fredsmægler. (Foto: PA)

QPR-spillerne og deres fans var ikke happy campers, da de lørdag aften udbyggede en sørgelig rekord med deres 10. udebanenederlag i træk.

Efter 2-1-nederlaget mod Burnley, hvor udeholdet lukkede et par ret dumme mål ind, flippede flere af spillerne ud, da de på vej mod tunnellen og omklædningsrummet måtte lægge ryg og ansigt til hån fra egne fans.

Se målene herunder:

Så slemt stod det til, at den notoriske slagsbror Joey Barton og træner Glenn Hoddle måtte slæbe anfører Clint Hill væk fra banen, da han lod til at være klar til at hoppe over hegnet til en gruppe på 10 fans, der havde drevet ham op i det røde felt med deres tilråb.

Mest ophidset lod dog den irske forsvarskæmpe Richard Dunne til at være, idet det angiveligt kom til et direkte sammenstød mellem Dunne og en særligt pågående fan.

Premier League Drama: Okore trækker to røde kort

Manager Harry Redknapp prøvede at nedtone episoden.

- Jeg tror kun, det var Richard Dunne. En eller anden sagde noget til ham. Kevin Hitchcock gik over og trak Dunney væk, sagde manageren efter kampen ifølge Daily Mail.

- Dunney er en god fyr, men nogen var på nakken af ham. Han gik ikke derover for at skændes med nogen. Han begyndte at klappe (til fansene, red), og så var der nogen ... jeg ved ikke, hvad der skete.

- Jeg gider ikke blande mig i alt det der. Jeg har ikke lyst til at skabe mere ballade, sagde manager Harry Redknapp.

Den rutinerede manager kan formentlig hurtigt miste muligheden for at lave ballade, hvis ikke han får lappet hullerne i den synkende QPR-skude. Holdet ligger næstsidst i Premier League. Udebanestatistikken lyder på 0-0-10 i denne sæson. Nul sejre, nul uafgjorte, 10 nederlag. Avs.

Christian Eriksen og Tottenham tabte lørdag aften til Cystal Palace. (Foto: Screendump/TV3 Sport) Premier League TV: Eriksen med fæl afbrænder i Tottenham-fiasko

0 kommentarer
Vis kommentarer