Ramt af personlig nedtur: Dansk stjerne tog kontakt til legende

Andreas Christensen snakkede med John Terry efter den store fejl i Champions League mod Barcelona, og nu føler danskeren, at han er på rette vej igen

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Den unge danske forsvarer Andreas Christensen har generelt haft en glimrende sæson hos engelske Chelsea, hvor han har høstet store roser fra særligt manager Antonio Conte.

Men den seneste tid har været svær for danskeren. Hans graverende fejl hjalp Barcelona til udligning i Champions League-ottendedelsfinalen, og også mod Manchester City og United var Christensen impliceret i mål.

Fejlene fik Christensen til at række ud efter Aston Villa-spilleren John Terry, der tidligere har haft en slags mentorrolle for ham i Chelsea-tiden.

- Jeg havde en snak med John Terry. Han har også oplevet tilbageslag. Det er altid rart at tale med nogen, der har oplevet noget af det samme, og som ser det udefra, siger Andreas Christensen til Eurosport.

- Han sagde til mig, at det er naturligt at lave fejl og forsøgte at sætte det i perspektiv. Vi kan ikke gøre noget om, når nogen scorer imod os, så når vi laver fejl, kan det være meget afgørende, og så er det nemt at p½ege fingre.

- Det har jeg taget til mig og er kommet videre, fortsætter danskeren.

Han frygtede at blive sat af efter fejlene, men manager Conte har holdt fast i ham til startopstillingen.

- Jeg troede, at jeg ville sidde ude i kampen efter, men jeg forsøger at sige til mig selv, at jeg bortset fra de kampe næsten ikke har lavet fejl overhovedet i sæsonen.

- Mine holdkammerater har set alle mine kampe, og de ved, at disse fejl ikke er typiske for mig, siger Andreas Christensen.

Han er i denne uge samlet med det danske landshold, der i første omgang møder Panama torsdag aften på Brøndby Stadion.

Rent mareridt: - Jeg har ondt af de mennesker

Utrolige Salah sætter rekord i målorgie

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+