Ramt af tragedie: Mister toårig datter

Bristol-angriberen Benik Afobe er i sorg over tabet af sin toårige datter, der fredag døde på hospitalet, hvor hun kort inden var blevet hasteindlagt

Benik Afobe under sit ophold i Bournemouth. Her i kamp mod Middlesbrough i 2017 kysser han et sørgebind til ære for den tidligere spiller Ugo Ehiogu. Foto: Ritzau Scanpix
Benik Afobe under sit ophold i Bournemouth. Her i kamp mod Middlesbrough i 2017 kysser han et sørgebind til ære for den tidligere spiller Ugo Ehiogu. Foto: Ritzau Scanpix

Den Wolves-ejede angriber Benik Afobe er blevet ramt af en stor personlig tragedie. Hans toårige datter er død efter komplikationer fra en slem infektion, annoncerer angriberen selv i en pressemeddelelse.

Det skriver blandt andre engelske The Mirror.

- Amora blev sendt på hospitalet for behandling efter uventet at udvikle en alvorlig infektion. Uheldigvis led hun under flere seriøse komplikationer, og selvom lægerne gjorde absolut alt, hvad de kunne, så døde Amora fredfyldt med kærligheden fra hendes familie ved sin side, udtaler angriberen og beder om, at familiens privatliv derudover bliver respekteret.

26-årige Afobe har en fortid som talent i Arsenal og på Englands forskellige ungdomslandshold.

Blandt andet var han med til at vinde EM for U17-landshold i 2010 og var også på det tidspunkt rygtet til Barcelona.

Hos Arsenal slog han dog aldrig til, og efter flere lejeophold skiftede han i 2015 uden at have spillet en førsteholdskamp for London-klubben til Wolves.

Efter blandede ophold i Wolves, Bournemouth og Stoke samt en tilbagevenden til førstnævnte er han nu blevet lejet ud til Championship-klubben Bristol City for indeværende sæson. På landsplan har han valgt at repræsentere DR Congo, hvor han har rødder.

Flere af hans tidligere og nuværende arbejdsgivere har udtrykt medfølelse på sociale medier. 'Vores hjerter er knuste for Benik Afobe og familien,' skriver Wolves blandt andet.

Under fodboldopvæksten i Arsenal spillede han sammen med flere senere internationale stjerner. Blandt dem er vennen Jack Wilshere, og tidligere Arsenal og England-playmaker har også givet Afobe varmende ord med på vejen.

- Benik, min bror, mine ord vil aldrig være betydningsfulde nok til at udtrykke, hvor ekstremt ked af det jeg er på dine vegne, skriver den nuværende West Ham-spiller blandt andet.

- Og Amoras smittende smil vil leve videre i vores hjerter for evigt. Jeg elsker dig min ven, stay strong, slutter han.

Samtidig har Bristol-manager Lee Johnson været ude at dedikere holdets sejr over Huddersfield i weekenden til den sørgende far.

Brøndby Stor tv-brøler ved derby: 'Beklager'

- Vi skal skynde os langsomt, men vi skal med vores model nå derhen, hvor vi kan konkurrere på lige fod med vores rivaler, siger Carsten V. Jensen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen. Sport og Spil Revolution i Brøndby: Sådan ser fremtiden ud