Ramt af uhyggelig skade: Nu har han fået dommen

Hugo Lloris' albue gik ud af led i begyndelsen af Tottenhams kamp mod Brighton, men han slap trods alt uden brud

Hugo Lloris albue gik af led i kampen mod Brighton. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Hugo Lloris albue gik af led i kampen mod Brighton. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Tottenham og Hugo Lloris fik en forfærdelig start på lørdagens opgør mod Brighton.

Få minutter inde i kampen mistimede den franske keeper et ellers ufarligt indlæg og serverede bolden for fødderne af Brightons Neal Maupay. Men som om det ikke var nok at komme bagud fra start, så landede Hugo Lloris så uheldigt på sin venstre arm, at han efterfølgende vred sig i smerte og måtte udskiftes.

Manager Mauricio Pochettino frygtede dårligt nyt på sin pressekonference efter kampen, og lørdag aften blev det så bekræftet, at der venter Lloris en pause. Hans albue gik således ud af led efter det akavede fald, men ifølge klubben er der ikke noget brud - trods alt.

- Vi kan bekræfte, at Hugo Lloris' albue gik af led under dagens kamp mod Brighton, lyder det på klubbens hjemmeside, hvor det også oplyses, at anføreren vendte retur til London lørdag aften efter en tur på det lokale hospital.

Det var bestemt ikke behagelige billeder, der rullede over skærmen i forbindelse med uheldet. Lloris skreg af smerte med det samme og modtog blandt andet lattergas på banen, inden han blev båret ud af banen og kørt på hospitalet.

Artiklen fortsætter under billederne

Hugo Lloris arm vendte helt forkert, da han landede på græsset. Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix
Hugo Lloris arm vendte helt forkert, da han landede på græsset. Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix

Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix
Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix

Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
 

Det er endnu uvist, hvor længe franskmanden må sidde ude. Tottenham oplyser, at den næste uge vil afsløre det fulde omfang af skaden.Sikkert er det dog, at argentinske Paulo Gazzaniga overtager tjansen i buret, så længe Lloris er ukampdygtig.

Akkurat som han gjorde lørdag mod Brighton, hvor Tottenham fuldendte en forfærdelig uge ved at tabe 0-3 til bundholdet.

Tirsdag blev London-klubben ydmyget på hjemmebane af Bayern München i Champions League med en sæk på 2-7, men nu kan Pochettinos tropper se frem til en pause fra problemerne i den forestående landskampspause.

Tottenham er aktuelt nummer otte med blot 11 point i otte kampe.

Mauricio Pochettino på sidelinjen lørdag eftermiddag. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix Premier League Presset Spurs-manager: Jeg skal ikke bevise noget

Det er trænge tider i Tottenham, hvor de færreste præsterer for tiden. Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix Tottenham Krisen total: Slem skade i ny Tottenham-ydmygelse

14 kommentarer
Vis kommentarer