Rasende Mourinho efter nederlag: Det var bolddrengenes skyld!

De ubesejrede besejret: Chelsea tabte for første gang i denne sæson, og manager José Mourinho var ikke i tvivl om, hvem der skulle ha’ skylden for 1-2-nederlaget til Newcastle: Bolddrengene på St. James’ Park

José Mourinho var rasende på bolddrengene efter Chelseas nederlag i Newcastle (Foto: AP)
José Mourinho var rasende på bolddrengene efter Chelseas nederlag i Newcastle (Foto: AP)

Der findes dårlige tabere, rigtig dårlige tabere, og så findes der José Mourinho. 

Chelsea tabte lørdag eftermiddag for første gang i denne sæson, og den portugisiske manager vidste godt, hvem han skulle give skylden for 1-2-nederlaget på St. James’ Park i Newcastle: Bolddrengene!

- Vi ønskede at spille meget mere fodbold, men det var ikke muligt på grund af ting, som jeg ikke troede var en del af topfodbold længere. Bolden ryger ud, den kommer ikke tilbage, og bolddrengene løber væk. Men ingen klager, sagde José Mourinho, der på opfordring uddybede, hvad han mente om bolddrengene i det nordengelske.

Papiss Cissé blev den store helt for Newcastle, da han med to scoringer sørgede for Chelseas første nederlag i denne sæson (Foto: AP) Premier League TV: Så tabte Chelsea endelig

- Så I det ikke? Bolden forsvandt hver gang. Vi ville gerne spille, men der var ingen bold. Og når bolden så kom tilbage, så var der en bold mere. Selv i tillægstiden fortsatte de med at gøre det. 

- Det er meget vanskeligt for dommeren at gøre noget ved. Han kan ikke straffe bolddrengen, der forsvinder med bolden. Han kan ikke straffe tilskuerne, som beholder bolden. Det er en strategi, der uheldigvis stadig er en del af spillet, sagde José Mourinho, der til St. James’ Park store utilfredshed så sit hold få seks ekstra minutter til at udligne. 

Tabte på den gode måde
- Jeg var meget skuffet over de seks minutter. Tal om ’Fergie-time’ – det her var definitivt ’Mourinho-time’, sagde Newcastle-manager Alan Pardew, hvis mandskab efter Didier Drogbas sene reducering kæmpede bravt for at holde fast i 2-1-føringen.

Joe Hart bliver verdens bedste betalte målmand, når han i nærmeste fremtid forlænger sin aftale med Manchester City (Foto: AP / Kerstin Joensson) Premier League Verdens bedst betalte målmand: Redder sig 292 millioner

- Der kunne have været lagt 20 minutter til, men situationen havde været den samme, for der skete ting uden for kridtstregerne, som dommeren ikke kunne kontrollere, sagde José Mourinho, der var godt tilfreds med det, som han så fra sit eget hold:

- Vi var uheldige. Mit hold tabte på den måde, jeg gerne vil tabe – nemlig ved at give alt og være uheldige. Kun ét hold spillede for at vinde, og vi havde fortjent minimum ét point.

Ikke besat af rekorder
Chelsea havde før opgøret spillet 23 kampe i træk uden nederlag og kunne have sat klubrekord i det nordengelske. Nu blev det i stedet til sæsonens første nederlag.

- Jeg er ikke besat af rekorder og statistik. Det er ikke noget for mig. Jeg vil vinde ligaen, sagde den gnavne Chelsea-manager. 

London-klubben holder trods nederlaget fast i førstepladsen, og der er absolut ingen grund til panderynker ifølge Mourinho:

- Spørg de andre 19 hold i ligaen, om de gerne ville være os. De ville sige ja.

Se målene fra opgøret i Newcastle her:

0 kommentarer
Vis kommentarer