Rasende Wenger truer med at forlade pressemøde

Spørgsmål om målmandsvalg og José Mourinho fik Arsène Wenger til at miste tålmodigheden på pressemøde fredag

Arsène Wenger bryder sig ikke om, når journalister stiller de forkerte spørgsmål og styrer diskursen. (Foto: AP)
Arsène Wenger bryder sig ikke om, når journalister stiller de forkerte spørgsmål og styrer diskursen. (Foto: AP)

Arsène Wenger ligner en manager, der mærker en anelse pres fra omgivelserne i øjeblikket.

I hvert fald reagerede Arsenal-manageren spontant, da han på et pressemøde fredag atter måtte svare på spørgsmål om både målmandsvalg og Chelseas manager, José Mourinho.

- Stop det. Ellers stopper vi pressemødet, fnyste franskmanden ifølge Skysports på et spørgsmål fra pressen om tidligere udtalelser fra Mourinho.

Chelsea-bossen har indirekte hentydet til Wenger for nylig, da han nævnte én manager i engelsk fodbold, som kan tabe kampe og misse at vinde titler uden at være under pres eller blive nævnt som fyringstruet.

- Hvis I har interessante spørgsmål til søndagens kamp, så vil jeg svare, men lad os ikke altid vende tilbage til den samme historie.

- Jeg synes, I mangler noget kreativitet i medierne i øjeblikket, og at I følger en vogn, som er meget, meget, meget kedelig, og den vej er jeg ikke enig i, sagde Wenger efterfølgende.

Wenger er ikke tilfreds med de kritiske spørgsmål, der er blevet rettet mod ham på det seneste. (Foto: AP)
Wenger er ikke tilfreds med de kritiske spørgsmål, der er blevet rettet mod ham på det seneste. (Foto: AP)
 

Arsenal tager søndag imod Manchester United i Premier League. Storkampen spilles, efter at Arsenal i ugens løb skuffede i Champions League med nederlag til græske Olympiakos.

Nederlaget betyder, at Arsenal fortsat er uden point i den fornemste europæiske klubturnering i denne sæson.

Til kampen valgte Wenger at spare målmand Petr Cech og erstatte ham med David Ospina, der lavede en stor fejl ved en af grækernes scoringer.

Arsenal-reserven startede inde og fejlede fælt, mens superstjernen Cech så til fra bænken. Det fik mange til at undre sig over Wengers disposition. Se det horrible målmandsspil her.

På pressemødet måtte Wenger endnu en gang forsvare sit valg af målmand til opgøret mod Olympiakos.

- Jeg ønsker ikke at gentage det (valget af Ospina, red.). Jeg ændrer ikke et ord af, hvad jeg tidligere har sagt. Jeg har to verdensklassemålmænd. Det nemmeste valg, jeg skal træffe, er at vælge en af dem.

- Hør nu her. Stop den historie, eller vi stopper pressemødet. Hvis I stiller spørgsmålstegn til Ospina, så stiller jeg spørgsmålstegn ved jeres viden, lød det ifølge Reuters fra Wenger.

Arsenal er uden Laurent Koscielny, Mathieu Flamini og Mikel Arteta mod Manchester United, som fører Premier League med tre point ned til Arsenal fjerdepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer