Real Madrid: Ja, vi lurer på Liverpool-stjerne

Zinedine Zidane indrømmer, at Raheem Sterling er et emne på Santiago Bernabeu

Raheem Sterlings fremtid er et åbent spørgsmål. (Foto: PA)
Raheem Sterlings fremtid er et åbent spørgsmål. (Foto: PA)

De bider negle på Anfield og i den nærmeste omegn.

Stjernefrøet Raheem Sterling har nemlig i første omgang nægtet at tale kontraktforlængelse med Liverpool, selvom 'De Røde' smed et tilbud med en ugeløn på godt en mio. kroner på bordet.

Se også: Liverpool-boss: Stjerne bliver her

At han samtidig kaldte interesse fra Arsenal 'smigrende' i et BBC-interview, som manager Brendan Rodgers ikke havde godkendt, gør ikke sagen bedre. Og nu er der måske for alvor noget at være bekymret for, hvis man hører til dem, der håber, at den 20-årige landsholdsspiller fortsætter karrieren i Liverpool.

For ingen ringere end Zinedine Zidane, der meget vel kunne være Real Madrids næste cheftræner, melder sig nu på banen med en taktisk udmelding om, at Sterling sagtens kunne have en fremtid i den spanske storklub.

- Vi ved, hvem Raheem Sterling er, og vi holder selvfølgelig øje med ham, lyder det fra den nuværende Real Madrid B-træner.

Se også: United-legende råder Liverpool-stjerne til at blive

- Der er kun meget få spillere i verden, der kan forbedre Real Madrids trup, så det giver mening, at vi holder tæt øje med de bedste unge spillere i verden. Vi overvågede Bale i mere end et år, og det var det samme med Isco og Varane, forklarer franskmanden.

- Vi holder øje med mange af de bedste unge spillere i Europa. Hvis vi så føler, at de har noget at tilbyde Real Madrid, kontakter vi deres klubber for de næste skridt, siger Zidane.

Her sænker Sterling Southampton:

Om Raheem Sterling så er manden, der kan forstærke en offensiv, som i forvejen byder på navne som Ronaldo, Bale, James og Benzema, er et åbent spørgsmål.

Men Sterling har selv ladet vide, at han drømmer om at spille 'et sted med sol', og hvis madrilenerne skulle komme med et tilbud, siger offensivspilleren næppe nej.

  Se også: Liverpool-stjerne afviser million om ugen: Jeg er ikke grådig

20 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere