Red Bull drøner videre: Vil overtage Premier League-hold

Nu har energidrikken udset sig West Ham som det næste indkøb

Yussuf Poulsen kan snart blive Red Bull-kollega med f. eks. den tidligere FCM-spilelr Winston reid fra West Ham, hvis det lykkes for Red Bull at købe den engelske traditionsklub (AP)
Yussuf Poulsen kan snart blive Red Bull-kollega med f. eks. den tidligere FCM-spilelr Winston reid fra West Ham, hvis det lykkes for Red Bull at købe den engelske traditionsklub (AP)

Østrig, USA, Tyskland, Brasilien og snart England.

Red Bull drøner efter Formel 1 succesen frem på fodboldscenen.

En af verdens største sponsorer har i følge flere medier, bl. a. The Sun og Sport 1, udset sig West Ham som det næste fodboldindkøb, og hvis det ikke lykkes, er Leeds, Swindon, Charlton og 'danskerklubben' Brentford de andre købsemner.

Efter at have erobret Formel 1 med Red Bull Racing og Sebastian Vettel samt Scuderia Toro Rosso, lige som energidrikken også har erhvervet Formel 1 Grand Prix-banen, Red Bull Ring, tidligere Zeltweg, har Red Bull i kraft af succesen med Leipzig med Yussuf Poulsen i Bundesligaen opgraderet satsningen på fodbold.

Derudover er den populære energidrik med i New York og Salzburg.

Og efter Brasilien, Sao Paulo, er kommet med i Red Bull-familien, er den lukrative engelske fodboldrække med masser af TV-penge blevet det næste mål.

Red Bull , her med supertalentet Max Verstappen bag rattet, drøner nu frem på fodboldscenen
Red Bull , her med supertalentet Max Verstappen bag rattet, drøner nu frem på fodboldscenen
 

Og West Ham med et meget farverigt formandsskab, David Gold, 80 år og David Sullivan, 67 år, hvis baggrund er henholdsvis at være søn af en hårdkogt kriminel og pornobranchen.

D'herrer er oppe i alderen og går med salgstanker.

- Vi er måske villige til at sælge vores aktier, så vi kan komme af med vores gæld, lyder det fra den ene af ejerne, David Sullivan til The Mirror.

Et salg vil glæde manager Slaven Bilic, som i det tidlige efterår efterlyste penge til indkøb, da West Ham på grund af skader fik en katastrofal start på den nye sæson i de nye omgivelser på Det Olympiske Stadion.

Nu er den franske EM-helt Dimitri Payet, den tidligere FCM-spiller Winston Reid, målkongen Andy Carroll osv. kommet tilbage, og holdet fra det østlige London er begyndt at kravle op i tabellen.

Det er set med danske øjne interessant, at FCM's ejer Matthew Benham åbenbart har signaleret, at Brentford med Rasmus Ankersen som bestyrelsesformand og Thomas Frank i trænerstaben samt Lasse Vibe og Andreas Bjelland i spilllertruppen måske kan købes til den rigtige pris.

Red Bull's sponsoraktiviteter er i Danmark på et lidt lavere niveau med bl. a. kajakverdensmester René Holten Poulsen, den seje triatlonudøver Christinna Pedersen, det alsidige cykeltalent Simon Andreassen i staben.

Neuer forsvarer RB Leipzig, der er blevet udsat for lidt af hvert. Foto: AP Tysk fodbold Neuer forsvarer RB Leipzig: Det er rigtig slemt

RB Leipzig nyder stor sportslig succes i øjeblikket og ligger p.t. på førstepladsen i den tyske Bundesliga. Men vejen til tops er for mange tyske fodbold-elskere og fans ikke acceptabelt, da de mener klubbens kommercielle interesser overskygger præstationerne på banen. Foto: AP Tysk fodbold Upopulær danskerklub skaber ravage i Bundesligaen

Ole Schack tjekker forholdene i Max Verstappens Formel 1-racer. Foto: Jan Sommer Sport Verstappens danske stjernemekaniker: Fra fejedreng til Formel 1

14 kommentarer
Vis kommentarer