Annonce:
Annonce:

Rekord-Rooney i fint selskab med Bendtner

Med sin scoring nummer 176 for Manchester United skød Rooney sig til tops på listen over flest mål scoret for en enkelt klub i Premier League, og Nicklas Bendtner kan byde ham velkommen i rekord-klubben

Selv om det er over to år siden, at Bendtner scorede sit sidste mål for Arsenal, er han stadig rekordholder i Premier League (Foto: Scott Heppell / AP)
Selv om det er over to år siden, at Bendtner scorede sit sidste mål for Arsenal, er han stadig rekordholder i Premier League (Foto: Scott Heppell / AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Udover at score det vindende mål i rivalopgøret mod Liverpool tordnede Wayne Rooney sig også forbi Arsenals angriber-legende Thierry Henry, da han scorede sit mål nummer 176 for Manchester United i søndags.

Med målet kom han alene i front på listen over spillere, der har scoret flest Premier League mål for én klub, en rekord som tidligere tilhørte den hurtige franskmand med den fantastiske inderside.

Men en sejr over ærkerivalerne betød tydeligvis mere for Rooney, for han var ikke klar over, at han slog Thierry Henrys gamle rekord.

- Det vidste jeg faktisk ikke, sagde Rooney om sin nye rekord.

- Det er specielt at score på Anfield. Så jeg vil være lidt egoistisk og nyde det lidt ekstra, tilføjede Rooney.

Se rekord-målet i videoen herunder:

Med rekorden skyder Rooney sig ind i det fine selskab af rekordholdere, der allerede tæller Leicesters Jamie Vardy og danske Nicklas Bendtner.

Annonce:

Lynskarpe Jamie Vardy var i efteråret helt ustoppelig for Leicester, og frontløberen scorede i imponerende 11 kampe i træk, og tangerede dermed den tidligere Manchester United-spids Ruud van Nistelrooys gamle rekord.

Danske Nicklas Bendtner scorede ikke mange mål i sin tid i Arsenal, men danskeren er alligevel indehaver af en imponerende rekord i Premier League.

Den 22. december tilbage i 2007 kom Bendtner på banen, da der var spillet omkring 74 minutter i Arsenals kamp mod Tottenham.

Han blev skiftet ind på et hjørnespark, og der gik kun syv sekunder, før han satte panden på kuglen og headede den i nettet. Det hurtigste mål fra en indskifter nogensinde i Premier League.

Rekorden for flest mål i Premier League er ingen af de tre dog i nærheden af.

Den ligger trygt hos angriberlegenden Alan Shearer, som bombede vanvittige 260 gange, før han lagde støvlerne på hylden.

Se Bendners lyn-rekord i vidoen herunder:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: