Rent mareridt: - Jeg har ondt af de mennesker

Tottenhams cheftræner, Mauricio Pochettino, er ikke tilfreds med VAR, som han kalder et mareridt

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

SE ERIKSENS TO MÅL FRA LØRDAGENS KAMP I TV-KLIPPET HEROVER

Da Tottenham eksekverede Swansea ud af FA Cup'en med en 3-0-sejr lørdag, kom det såkaldte VAR-system nok en gang i fokus.

Efter 23 minutter blev Son Heung-Min Tottenham 2-0-scoring annulleret for offside, men blev alligevel set igennem igen. Det varede et par minutter, inden dommerne konkluderede, at deres første beslutning havde været rigtig, og de kunne spille videre.

Men den lange ventetid får nu Tottenhams cheftræner, Mauricio Pochettino, til at kritisere brugen af VAR (video assistant referee, red.).

- Det (VAR, red.) er et mareridt. Jeg har ondt af de mennesker, der forsøger at bruge systemet. Jeg tror, at jeg foretrækker, at dommeren og assistenterne laver fejl i stedet for at vente tre eller fire minutter på dommen, fortæller Pochettino ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Det er kringlet, men det værste ved det, synes jeg, er effekten for tilskuerne. Det bliver et kæmpe problem i fremtiden. Vi må se, hvad der sker til VM.

Manchester United spillede sig også videre i FA Cup'en lørdag, mens Chelsea og Southampton skal forsøge at spille sig videre mod henholdsvis Leicester City og Wigan søndag.

Mourinho sviner sine egne til: - Kun seks spillere præsterer!

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+