Annonce:
Annonce:

Rodgers: Sturridge først på toppen i næste sæson

Liverpool-manager Brendan Rodgers regner først med at se Daniel Sturridge i topform efter sommerpausen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Liverpool hat tabt de seneste to Premier League-kampe til tophold og har mistet alvorligt fodfæste i kampen om at spille sig i næste års Champions League. Der skal tre point på kontoen mandag aften, når Newcastle kommer på besøg, hvis håbet om top-fire skal holdes i live i sæsonafslutningen.

Men Liverpool-fansene skal ikke regne med, at det bliver Daniel Sturridge, der kommer til at bombe masser af kasser i nettet i sæsonens sidste kampe.

Manager Brendan Rodgers varsler, at den 25-årige angriber først kommer i højeste gear i næste sæson. Årsagen skal findes i de mange skader, der det seneste års tid har plaget angriberen.

Sturridge har kun været i startopstillingen i syv Premier League-kampe i hele sæsonen og scoret fire mål, hvilket siger meget, når man sammenligner med sidste sæsons rate på 21 scoringer i 29 kampe.

- Når man har været ude i så lange perioder, kan det tage samme tidsrum at komme tilbage igen. Målet for ham var at komme tilbage i form, men han har brug for en god sæsonoptakt og forhåbentlig vil han være klar til næste sæson. Indtil da må vi få det bedste ud af ham, siger Brendan Rodgers i følge espn.

Daniel Sturridge er meldt klar til i hvert fald at kunne få spilletid i aftenens kamp, hvor tre point vil bringe Liverpool tilbage på femtepladsen med fire point op til Manchester City på fjerdepladsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: