Rodgers til Balotelli: Ta' dig sammen!

Brendan Rodgers råder Balotelli til at trække i arbejdstøjet og kæmpe for holdet, også når Liverpool er foran

- Nej, egentlig ikke.

Sådan lød Brendan Rodgers svar, da han blev spurgt til, om han var tilfreds med indsatsen fra Mario Balotellis side, da Liverpool torsdag mødte Besiktas i Europa League.

Balotelli sikrede Liverpool en 1-0-sejr, da han udnyttede et straffespark, efter han var blevet skiftet ind i den sidste halve time af opgøret.

Mario Balotelli mener, at dramaet efter hans straffescoring i går må stoppe (Foto: AP) Premier League Balotelli svarer Gerrard igen: Stop dramaet nu

Men Rodgers er ikke tilfreds med den arbejdsindsats, som Balotelli leverede, og han appellerer nu til, at Balotelli strammer sig an. Også når holdet er foran.

- Vi er nødt til at sikre os, at alle arbejder som et hold, uanset hvilken modstander vi møder. Men efter vi havde fået straffesparket, der stoppede han (Balotelli red.) med at arbejde, siger Brendan Rodgers til Sky Sports.

- Han er nødt til at forbedre den facet af sit spil, hvis han skal spille den position fremfor at sidde på sidelinjen. Han fik et straffespark, og han scorede på det. Men det er det, han får sin løn for. Han er nødt til at vise, at han kan bidrage til holdet, uanset om han spiller fra start, eller om han bliver skiftet ind.

Steven Gerrard er ikke imponeret over, at Mario Balotelli stjal bolden ud af hænderne på Jordan Henderson i EL-kampen. (Foto: AP) Fodbold Liverpool-koryfæ beskylder Balotelli for respektløshed

- I et andet land med en anderledes fodboldfilosofi, der ville mål være det eneste, som talte, men på dette hold, der handler det om andet end mål, lyder det fra Brendan Rodgers.

0 kommentarer
Vis kommentarer