Rødt chok i Liverpool

Alt gik galt for Liverpool, der tabte 0-3 til West Ham på hjemmebane og fik brasiliansk stjerne udvist

Alt gik galt for Liverpool mod West Ham. (Foto: PA)
Alt gik galt for Liverpool mod West Ham. (Foto: PA)

Liverpool-manager Brendan Rodgers har brændt mere end 673 mio. kroner af i det aktuelle transfervindue, så der er ikke noget at sige til, at ambitionerne er store på Anfield i denne sæson.

Men hvis Rodgers og co. går med et mesterskab - eller i det mindste en CL-billet - i maven, så illustrerede lørdagens hjemmekamp mod West Ham, at der stadig er lang vej for 'De Røde', før de drømme kan indfries. Her blev det nemlig til en historisk sejr til London-klubben, der vandt på Anfield for første gang i 51 år.

0-3 vandt gæsterne fra Øst-London i et opgør, der bød på to udvisninger og nogle af de forsvarskoks, som tidligere har gjort livet surt for Liverpool FC og klubbens fans.

Opgøret på Anfield var knap sparket i gang, da Manuel Lanzini fra tæt hold kunne sparke bolden i kassen fra tæt hold efter, at Liverpool-forsvaret ikke fik clearet et indlæg.

Se også: Avis: Nu smutter De Gea - måske

Den scoring rystede Anfield,  men kort efter svarede brasilianske Roberto Firmino, der startede inde på Anfield for første gang, igen, da han fra 25 meter bankede bolden på den ene opstander.

Ind ville bolden dog ikke.

I den anden ende var der dog lettere adgang til netmaskerne.

Se også: Arsenal vinder efter omdiskuteret udvisning

Kroatiske Dejan Lovren skabte igen tvivl om sine defensive kvaliteter, da han helt håbløst forærede bolden til Lanzini, som trak ind i feltet og via en modspiller fik sendt bolden hen til en helt fri Mark Noble, der kunne sparke The Hammers på sejrskurs med scoringen til 0-2.

Anden halvleg var kun syv minutter gammel, da gæsterne fik bedre arbejdsbetingelser.

Her blev dommer Kevin Friend bestemt ikke populær, da han strittede Philippe Coutinho ud for brasilianerens andet gule kort.

Senere røg West Hams målscorer Mark Noble samme vej, men Liverpool formåede ikke at profitere på udvisningen.

Se også: Premier League-profil mistænkt for mordtrusler

Tværtimod kunne senegalesiske Diafra Sakho, der af politiet i London er sigtet for mordtrusler, øge til slutresultatet 0-3, da han spadserede forbi et helt passivt hjemmeforsvar og let kunne sparke bolden forbi Simon Mignolet.

  Se også: Kæmpe sensation: Chelsea taber til London-rivaler

I rundens øvrige kampe satte Manchester City klubrekord med PL-sejr nummer 10 i streg med 2-0 over Watford, mens formstærke Leicester fortsat er ubesejrede efter 1-1 mod Bournemouth.

Aston Villa og Sunderland spillede 2-2, mens Stoke fik to mand udvist, da man hjemme tabte 0-1 til WBA.

Kæmpe Lovren-kiks forærer West Ham målet til 0-2:

79 kommentarer
Vis kommentarer