Rørende gestus: Debutant i sorg fik stjernens trøje

Frank Lampard viste storsind, da han donerede sin fodboldtrøje til Stokes unge debutant Oliver Shenton

Oliver Shenton får her sin professionelle debut (Foto: Nick Potts/PA)
Oliver Shenton får her sin professionelle debut (Foto: Nick Potts/PA)

Manchester City besejrede onsdag Stoke City komfortabelt med 4-1.

I sig selv ikke nogen stor historie, da City var kæmpe favoritter til kampen. Men affæren har alligevel fået en del opmærksomhed efterfølgende. Ikke mindst takket være veteranen Frank Lampard.

Han viste nemlig format og overskud overfor den unge Stoke-spiller, Oliver Shenton, som havde fået sin debut for 'The Potters' i kampens overtid.

  Chelsea Rørende Lampard-comeback i engelsk guldkamp

Den blot 17-årige Shenton må have haft en blandet smag i munden efter kampen, for det har været nogle begivenhedsrige uger for teenageren.

Det er en stor ting at få sin debut, men når klubben samtidig indkasserer et nederlag, er glæden des mindre, og da han for to uger siden også mistede sin mor, som ikke overlevede kampen mod brystkræften, har det været en følelsesladet aften for Stoke-knægten.

Det blev Frank Lampard gjort opmærksom på af sin tidligere landsholdskollega, Stokes fyrtårn Peter Crouch, da de to snakkede sammen efter kampen.

Crouch pegede over mod Shenton, og det Lampard gjorde følgende, som ingen tv-billeder dog afslører, bliver hyldet på behørig vis på Twitter.

City-spilleren gik nemlig over til Shenton for at sige tak for kampen og gav sig tid til at snakke med den unge knægt.

På vej ned i omklædningsrummet sikrede Lampard sig, at Stoke-spilleren fik sig et minde fra debut-kampen, da  teenageren fik Manchester-midtbanens spillertrøje.

Frank Lampard er tvivlsom til kampen mod Manchester United. (Foto: AP) Engelsk fodbold Lampard ramt af personlig tragedie

36-årige Lampard ved selv, hvordan det er at miste sin mor. Hans mor, Pat, døde i april 2008, da en hidsig lungebetændelse ikke var til at kurere.

Den tidligere Chelsea-spiller mindede i øvrigt sin mor få dage efter, da han scorede i London-klubbens Champions League-semifinalekamp mod Liverpool i 2008.

Se hans hyldest til sin mor her

1 af 2 Lampard viste format (Foto: AP)
2 af 2 Oliver Shenton får her sin professionelle debut (Foto: Nick Potts/PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer