Røverkøb? Storklubber jagter PL-stjerne til spotpris

Flere engelske klubber meldes interesserede i Stokes Bojan Krkic, der kan hentes for 100 millioner kroner

Bojan Krkic kan være på vej til en af de helt store klubber i Premier League (Foto: Lynne Camero / AP)
Bojan Krkic kan være på vej til en af de helt store klubber i Premier League (Foto: Lynne Camero / AP)

Der var nok ikke mange, der havde forudset, at Bojan Krkic, der var spået til at få en kometkarriere i Barcelona, skulle ende i Stoke-on-Trent.

Men sådan gik det for den unge spanier, der siden bruddet med Barcelona ikke fandt lykken i hverken Roma, Milan eller Ajax.

Det ser det imidlertid ud til, at han har fundet i Stoke, hvor han i denne sæson har imponeret og vist, at den tekniske fodboldopvækst, han har fået i Barcelona, også fungerer i Premier League.

Fem mål og en assist i 16 kampe har skabt interesse for Bojan, og ifølge engelske Metro har Chelsea, Manchester United og Liverpool kastet sig ind i kampen om hans underskrift.

Og et skifte kan meget vel blive en realitet, for Bojan Krkic fik skrevet en frikøbsklausul på 100 millioner kroner ind i sin kontrakt, da han indgik aftale med Stoke i 2014.

Se også: En total forvandling: Her er Premier Leagues nye kæledægge

Det betyder, at den engelske klub skal acceptere alle bud af den størrelsesorden på deres stjernespiller, og med de priser, som spillere handles for i Premier League, kan 100 millioner kroner være et sandt røverkøb for en spiller med Bojans kvaliteter.

Stoke-manager Mark Hughes bekræfter, at der er interesse for Bojan, men slår også fast, at spilleren er tilfreds i Stoke.

- Der vil være interesse for ham, men vi vil ikke opfordre til det. Bojan har sagt, at han er meget glad for at være i Stoke, sagde Mark Hughes før jul til The Mirror.

- Han har været i store klubber i Europa før uden at finde, hvad han har fundet her.

Da Bojan fornyede sin kontrakt med Barcelona i 2010, fik han også en frikøbsklausul i sin kontrakt. Catalanerne havde så stor tiltro til, at han ville blive en verdensstjerne, at klausulen dengang var på omkring 750 millioner kroner.

Se et eksempel på Bojans talent i videoen her:

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere