Ronaldo jubler over Mourinho - Rasende Giggs på flugt

Ronaldo jubler over Mourinho - mens Giggs raser og forbereder Manchester United-exit

Her kan du se Ekstra Bladets journalist Poul Ferdinand vurdere Jose Mourinhos skifte til Manchester United

Der er ingen tvivl om, at der bliver masser af trafik i svingdøren på Old Trafford denne sommer, når José Mourinho skal have ryddet op i den rodebutik, forgængerne har efterladt.

Spekulationerne om hvilke stjernenavne, der skal betræde græsset på 'Drømmenes Teater', har svirret gennem luften med svenske Zlatan Ibrahimovic som det største navn i den realistiske ende.

I hvert fald lykkes det ikke at lokke Cristiano Ronaldo til et comeback, siger han i The Sun, der har citeret det spanske radioprogram 'Jugones'.

- Alle andre klubber kan glemme mig, fordi Real Madrid er de bedste, siger han i interviewet og fortsætter:

- Lige nu er jeg glad og vil blive i denne klub, og jeg vil aldrig forlade den. Jeg kan ikke se andre klubber, der er bedre end Real Madrid.

- Hvis du vejer tingene op mod hinanden, er der ikke nogen bedre klub, siger superstjernen, der dog er oprigtigt glad for, at hans tidligere klub vejrer morgenluft med udnævnelsen af José Mourinho som ny manager.

- Jeg synes, det er godt, hvis det er det, United ønsker. Jeg håber, at Manchester United kommer tilbage til deres gamle niveau, for det er en imponerende klub. Men i de seneste år har de savnet en identitet en lille smule.

- Det gør ondt på mig at se dem på den måde, fordi det er en klub, jeg bærer i hjertet.

- Jeg håber, at Mourinho kan sende dem tilbage i toppen, siger Cristiano Ronaldo, som ellers havde et noget anstrengt forhold til 'The Special One' i Real Madrid, hvor Ronaldo ikke var begejstret for beslutningen om at smide Pepe og Iker Casillas på bænken.

Zlatan Ibrahimovic var meget kryptisk omkring sin fremtid til et pressemøde tirsdag. (Foto: AP) Italiensk fodbold Hvad nu: Zlatan overvejer at droppe United

Men de problemer er for længst glemt, bedyrer CR7.

- Jeg ville omfavne ham uden problemer. En af mine største kvaliteter er, at jeg ikke bærer nag, uanset den skade man har påført mig, siger portugiseren om sin landsmand.

Mens Cristiano Ronaldo på sikker afstand af Manchester er fuld af begejstring over José Mourinhos ankomst, er glæden helt anderledes begrænset hos en anden forhenværende United-stjerne.

For efter at have været i mesterlære som assistenttræner ved siden af først David Moyes og siden Louis van Gaal, havde klubikonet Ryan Giggs sat næsen op efter at få chancen i det varme sæde.

Nu kommer i stedet José Mourinho, der formentlig medbringer Rui Farias som sin assistent, og dermed ligner det en afsked med waliseren, som ellers har været i United siden 1987.

Premier League Så er Mourinho på plads i United

Ifølge forholdsvis troværdige The Independent er Ryan Giggs 'meget utilfreds' med Mourinhos ankomst og den betydning, det vil få for Giggs' rolle i klubben.

Han havde håbet at få jobbet allerede, da van Gaal afløste David Moyes, og nu må han igen se sig forbigået til fordel for en erfaren trænerprofil.

I stedet har klubben angiveligt tilbudt ham en ny rolle, hvor han skal være brobygger mellem U21-holdet og førsteholdet. Et tilbud han ifølge The Times netop nu overvejer, mens han ferierer i Dubai.

Sammen med Nicky Butt, der styrer Uniteds akademi, er Giggs eneste tilbageværende medlem af den berømte 'Class of 92', hvor de sammen med navne som David Beckham og Neville-brødrene blev hevet op på førsteholdet af Sir Alex Ferguson og blev stammen på det hold, der endte med at besejre Bayern München i CL-finalen i 1999.

José Mourinho vil respektere traditionerne i Manchester United, vurderer Morten Bruun. (Foto: Getty Images) Premier League 'Mourinho har fået sit drømmejob, og sådan vil han angribe det'

TV: Se målene fra Van Gaals sidste kamp i spidsen for Manchester United

Cristiano Ronaldo og Real Madrid står for anden gang på tre år overfor by-rivalerne, Atlético Madrid. (Foto: AP) Champions League Ingen Atlético-spiller er god nok til Real Madrid

33 kommentarer
Vis kommentarer