Ronaldos jubilæum: Kan være på vej tilbage til United

I dag er det 12 år siden, Cristiano Ronaldo skrev kontrakt med Manchester United. Og måske kan han være på vej tilbage til klubben. Hvis ikke i år, så næste år, mener ekspert i spansk fodbold

Cristiano Ronaldo er angiveligt ikke begejstret for den ny træner i real madrid, Rafael Benítez - derfor kan han være på vej tilbage til Manchester United. (Foto: AP/Jon Super)
Cristiano Ronaldo er angiveligt ikke begejstret for den ny træner i real madrid, Rafael Benítez - derfor kan han være på vej tilbage til Manchester United. (Foto: AP/Jon Super)

I dag, tirsdag 12. august 2015, er det 12 år siden, at portugisiske Cristiano Ronaldo som bare 18-årig skrev kontrakt med Manchester United efter under to år som professionel i Sporting Lissabon.

Sikken et jubilæum. Og det kan blive endnu større, hvis det vilde skulle se, at Ronaldo skifter tilbage til United i år. Selv om det kan virke usandsynligt med tanke på portugiserens personlige målsucces i Real Madrid, har der til trods været rygter om, at United har forsøgt at tilbyde spanierne op mod 800 millioner kroner for at få Ronaldo tilbage. I år.

Ifølge den tidligere kommentator for 6'eren og kender af spansk fodbold Jonas Schwartz, kan der for United-fans være et lille håb om, at Ronaldo vender tilbage til Old Trafford i år eller næste år. Den mulighed skyldes problemer mellem Ronaldo og hans træner Rafael Benítez og præsidenten i Real Madrid, Florentino Pérez.

- Ronaldo skulle ikke være tilfreds med, at defensivt orienteret Benítez er blevet træner efter fyringen af Carlo Ancelotti. Efter sidste sæson skrev Ronaldo til de sociale medier, at han håbede, at Ancelotti også var hans træner i den kommende sæson, siger Schwartz til Ekstra Bladet.

Cristiano Ronaldo har problemer og er ikke med på Real Madrids tur til Oslo to uger før La Lia-premieren (Foto: AP) Spansk fodbold - 9. aug. 2015 - kl. 09:52 Real tjener millioner: Men Ronaldo har problemer

Deruover har Ronaldo og Benítez allerede haft deres første kontrovers. Det skete for tre uger siden, hvor Ronaldo til en træning skulle have råbt, 'Du bortdømmer portugisere', fordi Benítez angiveligt underkendte en scoring af Ronaldo.

- Episoden med Benítez forstærker rygterne om, at han kan blive solgt tilbage til United. Det fortæller historien om en meget irriteret Ronaldo. Derfor fornemmer man, at noget kunne være på vej, siger Schwartz.

Real Madrids præsident Florentino Pérez og Ronaldos walisiske holdkammerat, Gareth Bale, er to andre faktor, der kan få portugiseren til at pakke Gucci-tasken og tage tilbage til Manchester.

- I spanske medier er der skriverier om, at Ronaldo synes, at Gareth Bale er irriterende, og at Ronaldo viser opgivende attituder over for Bale, fordi han tager plads fra Ronaldo. Og det har været tolket som, at der ikke er plads til dem begge to. Peréz siger, at Bale ikke skal nogen steder. Det er Ronaldo ikke tilfreds med, fordi han mener Bale er et forstyrrende element.

Cristiano Ronaldo beder fans om hjælp til at blive smuk (Foto: AP) Spansk fodbold - 5. aug. 2015 - kl. 20:22 Ronaldo vil være smuk: Fans, hvordan skal jeg se ud?

Men et endeligt skifte kan Jonas Schwartz ikke se for sig, med mindre Real Madrid også får noget ud af at lade Ronaldo smutte.

- For det første skal der usandsynligt mange penge på bordet fra United, hvis Real Madrid overhovedet vil overveje det. Real er ikke en klub, der normalt sælger til en konkurrent. De køber selv de store spillere. Så der skal noget den anden vej, og det kan måske være målmand David De Gea, som spanierne gerne vil have til at afløse Iker Casillas.

Ronaldo er indtil videre stadig i Real Madrid, hvor han har scoret imponerende 313 mål i 300 kampe.  

22 kommentarer
Vis kommentarer