Annonce:
Annonce:

Rooney begraver stridsøksen med Sir Alex

Den bedste manager nogensinde, siger Englands anfører om sin tidligere chef - trods kontroverser i fortiden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Stemningen var ikke altid lige god mellem Alex Ferguson og Wayne Rooney i den skotske managers sidste tid i Manchester United.

Især Fergusons tendens til at foretrække Robin van Persie frem for Rooney som spydspids gjorde ondt på den engelske målmaskine, hvorfor han ikke undlod at gøre offentligheden opmærksom på, at han ikke så sin fremtid på Old Trafford, da Ferguson droppede ham til en Champions League-kamp mod Real Madrid.

Men nu er stridsøksen begravet.

Først hyldede Ferguson Rooney efter målet mod San Marino, der sikrede United-spilleren en tangering af Bobby Charltons landskampsrekord med 50 mål for Three Lions.

TV: Ydmygede Eriksen: Nu er denne finte med i FIFA

Og nu er Rooney selv ude og tale varmt om manden, der hentede ham i Everton for efterhånden mange år siden.

Annonce:

- Jeg ved ikke, om folk ved, hvordan det endte (mellem os, red.). Vi var uenige. Det er normalt. Spørg Roy (Hodgson, Englands landstræner, red.), han har haft uoverensstemmelser med andre spillere. Det er en del af fodbold. Jeg er ikke den eneste person, der har haft uoverensstemmelser med Sir Alex Ferguson, men jeg kan stadig sidde her og sige, at han er den største manager nogensinde, siger Rooney ifølge The Independent.

- Jeg ser stadig Sir Alex en smule til kampe, og han rejser med os til udekampe i Europa Cup'en. Det er ikke fordi, vi ikke kan lide hinanden. Vi var bare uenige. Det er normalt, siger Rooney.

Der er mange tidligere United-spillere, der har været på kant med den iltre skotte. Danske Peter Schmeichel er et berømt eksempel. Roy Keane, Ruud van Nistelrooy og David Beckham er andre prominente herrer, der er kommet i infight med deres chef i årene på Old Trafford. Flere af dem forlod tilmed klubben efter kontroverser, der involverede Ferguson.

Mens Beckham siden er kommet på god fod med den pensionerede manager, er kløften mellem Ferguson og Roy Keane stadig afgrundsdyb.

I sin bog 'Roy Keane - the second half' langer han kraftigt ud efter sin tidligere chef og beskylder ham for at lyve igen og igen om Keane.

Rødt og gult er ikke nok: Italiensk fodbold indfører grønt kort

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: