Rooney blander sig i sag om bizar udvisning

Manchester Uniteds Wayne Rooney håber, Wes Browns røde kort bliver annulleret, da United-anføreren mener, dommeren tog fejl i kampen, da han udviste den Sunderland-spilleren

Wayne Rooney er ude med riven efter dommer Roger East, som lørdag tildelte Wes Brown et rødt kort for noget, som hans makker i midterforsvaret, John O'Sheas, var skyld i. Og selvom udtalelsen fra Professional Game Match Officials Limited (red. det engelske disciplinærudvalg) bekræfter, at East ikke tog fejl af spillerne, så tror Rooney anderledes.

- Jeg tror ikke, det var Wes. Det lignede Sheasy (kælenavn for John O'Shea, red.), så dommeren tog fejl, og jeg er sikker på, at de vil kigge på det og annullere det røde kort, siger han til Sky Sports.

Se også: TV: Er du blind, dommer? Udviser forkert PL-spiller!

I udtalelsen fra udvalget stod der følgende:

- Roger East, kampens dommer, mener at han, fra sin position, så kontakt fra John O'Shea og Wes Brown mod Radamel Falcao. Eftersom han synes Brown stoppede Falcao, mens han var i gang med at skyde, udviste han Brown. Efter hændelsen konsulterede kampens dommer sig med sine linjevogtere, men ingen af dem var bedre placeret til at tilbyde vejledning.

Se også: TV: United avancerer - Rooney flyvende

Louis van Gaal var dog enig med sin kaptajn om, at dommeren begik en fejl.

- Sunderland-spillerne protesterede fordi, de synes det var den forkerte spiller som blev udvist. Det er en fejl. Du laver også fejl, og det gør jeg også. Det kan ske.

Det er ikke første gang, Wes Brown oplever at blive fejlagtigt udvist.

I en kamp mod Stoke forrige sæson blev han præsenteret for det røde kort efter en tackling, hvor de langsomme gengivelser viste, at han slet ikke ramte sin modstander.

Se situationen her:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere