Rooney taler første gang efter skandalen: Jeg svigtede børnene

Wayne Rooney har det skidt med, at børnene har set ham blive anholdt for spritkørsel, så han nu arbejder i et havecenter

Det har været et begivenhedsrigt år for Wayne Rooney. I sommer skiftede han efter 13 år i Manchester United hjem til Everton og i september blev han så taget for spritkørsel.

Nu taler den 32-årige verdensstjerne for første gang om den uheldige episode, hvor han havde været på damejagt, mens konen var på ferie. Han havde mødt den engelske partypige Laura Simpson på en bar, hvorefter de sammen var kørt væk i hendes Volkswagen Beetle, som de to så blev stoppet i ud på natten.

- Jeg indrømmer. Jeg lavede en fejl. Jeg vidste med det samme, at jeg havde lavet en dum fejl, og at jeg hurtigt var nødt til at komme videre, siger Rooney til Talksport.

- Det er ikke godt. Jeg har fået børn, og det er ikke fedt for dem at se det, og jeg forsøger at komme videre og lære af det, hvilket jeg føler, at jeg gør, siger Rooney.

Rooney har tre børn, Kai på otte, Klay Anthony på fire og Kit Joseph på et år, alle med konen Coleen.

Artiklen fortsætter under billederne

Coleen Rooney med lille Kit. Foto: AP
Coleen Rooney med lille Kit. Foto: AP
 

Wayne Rooney er ked af, at børnene skulle se ham blive anholdt for spritkørsel. Foto: AP
Wayne Rooney er ked af, at børnene skulle se ham blive anholdt for spritkørsel. Foto: AP

Premier League Her er klubberne, som dommerne favoriserer

Rooney har fået frakendt kørekortet i to år, og så skal han levere 120 timers samfundstjeneste, hvor han hjælper voksne med læringsvanskeligheder i et havecenter.

- Jeg er cirka halvvejs gennem det. Det var ikke noget, som jeg gerne ville lave, for jeg har børn hjemme, og når du har fri, så vil du gerne hvile, siger Rooney.

SE ROONEY SCORE FRA EGEN HALVDEL I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Specielt her i juleperioden har Rooney hjulpet dem med forskellige ting.

- Jeg nyder virkelig at arbejde med disse mennesker, og jeg vil helt sikkert holde kontakten med steder, når mine timer er overstået, siger Rooney.

- Vi taler faktisk ikke om fodbold, og det er forfriskende og afslappende at være et sted, hvor du er sammen med folk og gør ting, som du normalt ikke vil gøre, siger Rooney.

Wayne Rooney har foreløbig lavet ni mål i 15 Premier League-kampe for Everton, og dermed har han allerede lavet flere mål end de fem og otte Premier League-mål, som han har lavet i de seneste to sæsoner. Spirituskørslen kostede udover frakendt kørekort og samfundstjeneste også Rooney to ugelønninger, hvilket svarer til 2,7 millioner danske kroner.

Jamie Vardys kone var midt i fan-balladen i Marseille (Foto: AP) Landsholdsfodbold Stjernens kone fanget i fan-ballade: Det var rædselsfuldt

Premier League Zlatan ligner en fodgænger, der har tabt farten

Torben Aakjær er fyret som scout i Manchester United. Her fortæller han om, hvordan jobbet var (Foto: Linde Johansen) Sport og Spil Drømmejobbet i United - sådan var det

28 kommentarer
Vis kommentarer