Roser Schmeichel: - Bedre end de Gea

Andrei Kanchelskis er vild med David de Gea, men han mener, at den danske legende var endnu bedre

David de Gea er stadig ikke lige så god som Peter Schmeichel. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
David de Gea er stadig ikke lige så god som Peter Schmeichel. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

I både 2014, 2015, 2016 og 2018 er den spanske målmand David de Gea kåret til årets spiller i Manchester United, og i denne sæson imponerer keeperen også.

Det får nu United-legenden Andrei Kanchelskis til at rose spanieren.

- For mig er de Gea den store mand - en stor spiller. Han er den bedste i øjeblikket, siger Kanchelskis ifølge goal.com.

- Jeg sammenligner ham med Peter Schmeichel ud fra, hvor meget han hjælper Manchester United, men efter min mening, så var Schmeichel bedre.

- Han var den bedste målmand, jeg har set i mit liv.

SCHMEICHEL VS DE GEA
Kampe: 252-259
Mål imod: 212-256
Rent bur: 112-97
Minutter pr. mål imod: 105,5-91
Rent bur i procent: 44,4-37,5
Kilde: Daily Mail

Artiklen fortsætter under billederne

David de Gea i aktion. Foto: AP
David de Gea i aktion. Foto: AP

Peter Schmeichel på vej mod Champions League-finalen 1999. Foto: AP
Peter Schmeichel på vej mod Champions League-finalen 1999. Foto: AP

Kanchelskis står her lige bag ved Peter Schmeichel. Foto: AP
Kanchelskis står her lige bag ved Peter Schmeichel. Foto: AP
 

Neymar vrider sig. Foto: Ritzau / Scanpix/ DAVID GRAY VM 2018 Alle er i oprør: Schmeichel vil have Neymar smidt ud!

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Andrei Kanchelskis spillede 123 kampe for Manchester United fra 1991 til 1995 og leverede fra sin position som højrekant 28 scoringer for englænderne.

Russeren blev købt samme år som Peter Schmeichel, og sammen med danskeren var han med til at vinde mesterskaberne i 1993 og 1994, der var de første siden 1967.

I 94/95-sæsonen var han klubbens mest scorende spiler og røg siden til Everton, Fiorentina, Rangers og Southampton, mens karrieren sluttede i hjemlandets Krylia Sovetov i 2006.

Derefter blev Kanchelskis direktør og træner i diverse klubber, og siden oktober har han været cheftræner i Navbahor Namangan, der spiller i den bedste usbekiske liga.

Peter Schmeichel på plads på Old Trafford ved en europæisk kamp mod Anderlecht i 2017, hvor også sønnike var med på stadion. Foto: OLI SCARFF/Ritzau Scanpix/OLI SCARFF Champions League Schmeichel svarer tv-ekspert igen: - Forstår det ikke

Jesper Blomqvist og Manchester United-holdet med Champions League-pokalen. Foto: All OVer Champions League CL-vinder har fundet anden levevej: Folk ser ned på hans nye job

 

Foto: Jens Dresling Sport og Spil Zorniger tabte omklædningsrummet

Torben Aakjær er fyret som scout i Manchester United. Her fortæller han om, hvordan jobbet var (Foto: Linde Johansen) Sport og Spil Drømmejobbet i United - sådan var det

26 kommentarer
Vis kommentarer