Rutinerede fodboldstjerner overrasker med undskyldning

Der var tale om fire af de mest rutinerede West Bromwich-spillere, der tidligere på ugen stjal en taxa i Barcelona

Hvad har Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore og Boaz Myhill til fælles?

Tjo, de er alle på kontrakt i West Bromwich, de er gennemrutinerede udi fodboldens game, og så har de tilsyneladende en forkærlighed for at stjæle taxaer i Barcelona.

Fredag kunne Premier League-klubben melde, at fire af dens spillere under en træningstur til den spanske storby havde lavet skandale, stjålet en taxa, kørt den gennem en McDonald's drive-thru og efterladt den foran holdets hotel.

Uden at nævne navne.

Klubben meddelte desuden, at politiet havde haft dem inde til afhøring, efter hotellets receptionist havde anmeldt den stjålne taxa, der angiveligt bare holdt foran hotellet.

Men der skulle ikke gå lang tid, fra Alan Pardew og West Bromwich havde offentliggjort pressemeddelelsen, før kvartetten stod frem og angrede offentligt.

doc6ywfon7jq8o1lrbx4ctb.jpg 

- Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at undskylde overfor vores holdkammerater, cheftræneren, klubben og i særdeleshed fansene efter begivenhederne, der har været genstand for omfattende og negative historier, skriver de fire brødebetyngede profiler.

Deltager 100 procent i undersøgelsen
De forklarer, at de finder det vigtigt, at de står frem af respekt for de øvrige holdkammerater, der 'ellers kunne være genstand for mistænkeliggørelse', som de formulerer det.

Isoleret set må man have respekt for den begrundelse.

- Vi erkender og beklager frivilligt bruddet på udgangsforbuddet, som var et brud på de professionelle standarder, der er krævet af os West Bromwich Albion-repræsentanter, skriver de.

Klubben har meddelt såvel de fire spillere som resten af verden, at man nu er gået i gang med sin egen undersøgelse af episoden, og som Barry, Livermore, Myhill og Evans deltager 100 procent i.

Gareth Barry er 36 år, Jonny Evans er 30 år, Jake Livermore er 28 år, og Boaz Myhill er 35 år.

Historien melder fortsat intet om, hvordan pokker fire mand, der ikke er teenagere og dermed kunne undskylde sig med at blive overmandet af ungdommelig dumhed og kådhed, kan finde på en sådan voldsomt åndssvag handling.

13 kommentarer
Vis kommentarer