Rygte: Di Maria vil væk fra United

Rekordkøbet er utilfreds med Louis van Gaals 'destruktive metoder' og en intern bemærkning om, at han hellere ville have haft Arturo Vidal

Angel Di Maria har mistet lysten til at spille under Louis van Gaal (Foto: AP)
Angel Di Maria har mistet lysten til at spille under Louis van Gaal (Foto: AP)

Han kostede den nette sum af 560 millioner kroner. Nu vil han væk.

Ifølge Goal.com er den argentinske stjerne Angel Di Maria så træt af tilværelsen under Louis van Gaal, at han vil søge nye græsgange allerede i sommerens transfervindue.

Det er bare syv måneder siden, den 27-årige ankom fra en stor sæson i Real Madrid med Champions League-triumf og en god VM-slutrunde for Argentina til kriseramte Manchester United, hvor hollænderen samtidig satte sig i manager-stolen.

Louis van Gaal får kritik (Foto: AP) Premier League Hård kritik af Van Gaals spillerbehandling

Klubbens rekordkøb startede flot med tre mål og seks oplæg i de første ti kampe, men siden er der kommet langt mindre fra den hurtige venstrebensspiller.

Van Gaal har siden ledt efter sin foretrukne formation, og det er også gået ud over Di Maria, der er blevet skubbet noget rundt på positionerne.

Kilder tæt på ham oplyser, at han ikke bare er træt af hollænderens ’destruktive metoder’ men også føler sig ramt af, at van Gaal internt i klubben har sagt, at han kun købte Di Maria, fordi han ikke kunne få fat i sit foretrukne mål, Arturo Vidal fra Juventus.

Dommer Michael Oliver viser Angel Di Maria ud (Foto: AP) Premier League Di Maria slagtet for dum udvisning: Ingen undskyldninger

Blandt de nye bejlere skulle være Paris Saint-Germain. Parterne var faktisk enige om en kontrakt i sommer men måtte droppe den på grund af UEFA’s regler om Financial Fair Play.

Di Maria skrev i stedet en fem år lang kontrakt med den engelske klub.

22 kommentarer
Vis kommentarer