Rygter i nat: De Gea har sagt ja til Real Madrid

Spansk journalist har breaket, at David de Gea nu har sagt ja til at skifte til Real Madrid

David de Gea har ifølge spansk journalist nu takket ja til at skifte til Real Madrid (Foto: AP)
David de Gea har ifølge spansk journalist nu takket ja til at skifte til Real Madrid (Foto: AP)

Manchester Uniteds målmand David de Gea har haft sin hidtil bedste sæson i Premier League, men efter fire år i klubben, så kan det nu være slut.

I hvert fald fortalte den spanske tv-kanal La Sexta sent i aftes, at 24-årige de Gea nu har bestemt sig for et skifte til Real Madrid.

Et skifte, der længe har været på tale, men som freelance-journalisten Josep Pedrerol altså nu lancerer som en kendsgerning.

- David de Gea har sagt ja til Madrid. Manchester Uniteds målmand vil bære Real Madrids trøje fra og med næste sæson. Klubben har overvejet mange forskellige alternativer omkring målmandssituationen, men har bestemt sig for de Gea, sagde Pedrerol live på tv-kanalen.

Se fabelagtig de Gea stoppe Liverpool:

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti blev på fredagens pressemøde også spurgt til målmandssituationen.

- Jeg regner med Casillas i næste sæson. Jeg regner med alle vores spillere, som gør det godt. Det spørgsmål er ikke vigtigt nu - vi koncentrerer os om de kampe, vi har gang i lige nu, sagde Ancelotti.

Veteranen Iker Casillas har i denne sæson været tilbage som absolut førstevalg i Real Madrid efter et par sæsoner, hvor Diego Lopez havde taget over i ligaen. Casillas har imidlertid ikke haft sin bedste sæson.

Se også: Real Madrid-træner: Fan-hetz af Casillas uden mening

I Manchester United har David de Gea foreløbig spillet 170 kampe, og da målmanden har kontraktudløb efter næste sæson, kan United ikke kræve de store penge for keeperen.

Forlader de Gea Manchester United, så er vejen åbnet for Victor Valdes, som United i vinter skrev kontrakt med. Umiddelbart virkede det mærkeligt, at den tidligere Barcelona-keeper gerne ville være reservekeeper i United, men her et halvt år efter kan han - hvis rygterne taler sandt - snart være førstekeeper.

Og måske åbner det også op for danske Anders Lindegaard, der igen kan blive andetvalg i klubben.

Skifter de Gea til Real Madrid vil han blive upopulær i dele af Madrid, for han har tidligere spillet 57 førsteholdskampe for Atletico, hvor han kom til som 13-årig.

Se også: United-målmands kæreste med i Eurovision

David de Geas kæreste vil ifølge rygterne også hellere bo i Madrid end Manchester (Foto: All Over Press)
David de Geas kæreste vil ifølge rygterne også hellere bo i Madrid end Manchester (Foto: All Over Press)
 

50 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere