Så er Mourinho på plads i United

Den portugisiske manager José Mourinho har underskrevet en treårig aftale med Manchester United

Helt som ventet bliver det José Mourinho, der skal genrejse Manchester United efter et par skuffende år under først David Moyes og siden Louis van Gaals ledelse.

Fredag bekræfter Manchester United på klubbens officielle hjemmeside, at portugiseren har underskrevet en treårig aftale med en option, der kan binde ham til storklubben frem til mindst 2020.

Mourinho United 2

- At blive manager i Manchester United er en helt særlig ære i denne sport. Det er en klub, der er kendt og beundret over hele verden. Der hviler en mystik og romantik omkring klubben, som ingen andre kan matche, siger Mourinho og fortsætter:

- Jeg har altid haft et tilhørsforhold til Old Trafford; det har været scene for nogle af de vigtigste øjeblikke i min karriere, og jeg har altid nydt kontakten med Uniteds fans. Jeg ser frem til at blive deres manager og nyde godt af deres utrolige støtte i de kommende år, lyder det til Manchester Uniteds hjemmeside.

Mourinho United

Manchester United har været kastet ud i en tumultarisk periode efter at legende Sir Alex Ferguson stoppede i 2013. Først under David Moyes, der blev fyret i foråret 2014, og siden under Louis van Gaal, der trods spillerindkøb for cirka 2,5 mia. kr. ikke formåede at kvalificere klubben til Champions League.

Milliarder ødslet væk: Her er indkøbene der kostede van Gaal United-jobbet

Flere engelske medier har allerede beskrevet, hvordan Mourinho skal transformere sin nye klub. I artiklen herunder kan du læse om portugiserens transferplaner, når han ankommer til klubben.

Planen er lagt: Her er Mourinhos ønskeseddel

Det næste spændende skridt bliver, om den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic også kommer til klubben. Det rygte har svirret i længere tid. Svenskeren er kontraktfri, efter et succesfuldt ophold hos franske PSG.

Klippet du SKAL se: Afslører kryptisk Zlatan det hele her?

Mourinhos skifte til Manchester United betyder også, at han i de kommende sæsoner skal stå overfor rivalen Pep Guardiola, der til den kommende sæson overtager manager-jobbet hos byrivalerne fra City. Hvorfor de to hader hinanden af et godt hjerte, kan du læse mere om herunder.

Mourinhos kontrakt

Iskolde rivaler: Nu skal Pep og Mourinho slås om Manchester

Bankbogen bugner: Så mange millioner har Mourinho tjent

Kan du se det: Stjerneangribers foto får rygterne til at eksplodere

Afslører Mourinhos ydmygende behandling

Kan du huske, da José Mourinho blev 'The Special One':

Tidslinje: The Special One

1 af 2 
2 af 2 
70 kommentarer
Vis kommentarer