Annonce:
Annonce:

Så kender vi ham igen: Mourinho raser over dommerne

Chelsea-manager var ikke meget for at kritisere dommerpræstationen efter Burnley-kampen i frygt for en karantæne - men lørdag aften kunne han alligevel ikke holde sig tilbage

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

- 30,33,43,69 - mere har jeg ikke at sige.

Det var en meget fåmælt Jose Mourinho journalisterne mødte til interview, efter Chelsea skuffede med et 1-1-resultat mod Burnley lørdag eftermiddag. Portugiseren var tydeligt skuffet og irriteret over flere kendelser i kampen, som dommer Martin Atkinson ikke dømte til Chelseas fordel i løbet af opgøret.

Chelsea-manageren ville dog ikke uddybe situationerne i frygt for at få endnu en karantæne af de engelske fodboldforbund for sin kritik af dommeren, og derfor nøjedes han med at udpege fire minut-tal, som han mente, afgjorde kampen.

Men hvis man havde forventet, at det var det sidste, man hørte til Mourinho den lørdag, blev man i den grad overrasket.

20 minutter før Sky Sports program 'Goal on Sunday' skulle løbe af stablen sent lørdag aften, meddelte tv-stationen pludselig, at Jose Mourinho skulle være gæst i studiet.

Annonce:

Og det gik ikke stille for sig.

Portugiseren fyrede skyts af mod dommer Martin Atkinson, det generelle dommer-niveau i Premier League - og der blev også tid til at kritisere tv-stationen Sky Sports.

Fornærmet Mourinho: 30,33,43,69 - mere har jeg ikke at sige

- Dommerne prøver, men de gør det virkelig ikke godt. Hvis jeg var en dommer, ville jeg f.eks. stemme for video-hjælp i løbet af en kamp. Hvis dommeren ikke kan se en situation i opgøret, kan hans kollega se det på en skærm - og der vil ikke opstå problemer, sagde Mourinho om dommer-standarden.

Mourinho forsatte derefter at snakke om én bestemt episode i Burnley-kampen, hvor Nemanja Matic fik rødt, da han skubbede Burnleys Ashley Barnes til jorden, men hans modstander slap for straf for sin voldsomme tackling lige inden.

Annonce:

- Fodbold og følelser hænger sammen, og nogle gange mister man kontrollen. Det var tydeligt, at Matic havde god grund til at reagere sådan. Barnes kunne have ødelagt Matics karriere med den tackling - der er jo ikke sket noget med Burnley-spilleren efter det skub, sagde Mourinho.

Selvom det var Sky Sports, der havde inviteret Mourinho til en snak i studiet, var portugiseren ikke for bleg til at kritisere tv-stationens journalister for deres dækning af Diego Costas karantæne i Premier League.

Chelsea-manageren mente, at Sky Sports gjorde et for stort nummer ud af Costas tackling på Liverpools Emre Can i Liga Cup-semifinalen, som kostede spanieren tre dage på sidelinjen.

Mourinho sluttede hele interviewet med at indrømme, at der var en stor chance for, at han nu igen vil blive straffet for af den engelske fodboldforbund for sin kritik af dommerne.

- Jeg risikerer min deltagelse i Liga Cup-finalen næste uge mod Totenham ved at udtale mig her. Men jeg snakker om de her situationer uge efter uge, fordi de bliver ved med at ske. Mine spillere får ikke den respekt, de fortjener. Det er ikke i orden, sluttede Mourinho af med at sige.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: