Sådan har du ikke set Thomas Frank før

Onsdag var han manageren, der sikrede Brentford en ny sæson i Premier League, og fredag var han barmanager på Griffin Pub

Ekstra Bladet besøgte tidligere på ugen Thomas Frank i London. Video: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

- He's a natural.

Hyldesten af Thomas Frank, der uden slinger i valsen har sikret danskerklubben Brentford yderligere en sæson i Premier League, vil ingen ende tage i det vestlige London.

Fredag blev han fejret på Griffin Pub i Brentford, der på pubbens Twitter-profil kækt og til stor morskab for fansene præsenterede succestræneren som deres nye barmanager.

Og Franks mange fans på Twitter er lige så vilde med ham bag bardisken, som de er vilde med ham på sidelinjen.

- Manager of the season behaviour right there, lyder det blandt andet med henvisning til Thomas Franks fornemme nominering som sæsonens manager.

En stor kold 'pint' blev det også til for Frank, der har været cheftræner i Brentford siden 2018, hvor klubben spillede i The Championship.

Og en ganske velfortjent en af slagsen, for det er, som Premier League også begrunder Thomas Franks nominering med, lidt af en præstation at føre et oprykkerhold til overlevelse på en 13. plads og undervejs slå hold som Chelsea, West Ham og Arsenal.

Om Thomas Frank bliver 'Manager of the Year' i Premier League er det op til ligaens fans og en række fodboldeksperter at vurdere, men stensikkert er det i hvert fald, at han i Brentford både er holdets og barens favoritmanager.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet har i denne uge besøgt Thomas Frank, der blandt andet fortalte nye detaljer om kuppet af Eriksen. Læs mere her.

Læs også: Drama efter guldkamp: FCK-fan tæsket efter bizart optrin

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+