Sådan snød Mourinho Manchester United

José Mourinho ringede selv Pedro op for at overbevise ham om at vælge Chelsea frem for United

José Mourinho ringede selv op til Pedro og fortalte, hvor gerne han ville have spanieren til klubben (Foto: AP)
José Mourinho ringede selv op til Pedro og fortalte, hvor gerne han ville have spanieren til klubben (Foto: AP)

Den 28-årige spanske kantspiller Pedro ventes efter en lang række år i Barcelona at gennemgå lægetjek i Chelsea denne torsdag.

Længe lignede det ellers et skifte til Manchester United, men i sidste øjeblik blev den engelske destination ændret til sydlige London frem for nordlige Manchester.

I dag skriver Daily Mail, at det blandt andet var José Mourinhos personlige opkald til Pedro, der endte med at overbevise offensivspilleren om, at Chelsea var det rigtige.

Pedro skulle ifølge avisen være blevet glad, da Chelsea meldte sig på banen, og det personlige opkald fra Mourinho var noget anderledes end den kontakt, han havde haft med United.

Pedro var nemlig ikke helt overbevist om, at et skifte til United var det rigtige, da manager Louis van Gaal ikke skulle have virket helt begejstret for ham.

Se også: Chelsea snyder rivaler - henter Barca-stjerne

Se også: United misser Pedro: Nu byder de på FCM-modstander

Manchester Uniteds syn på sagen har ifølge avisen været, at United selv har trukket sig for handlen, fordi van Gaal ikke ville have ham alligevel.

Umiddelbart en mærkelig forklaring, for direktør Ed Woodward var i Barcelona så sent som mandag. På sociale medier har Woodward fået kritik for ikke at lukke handlen med Pedro, og der stilles nu spørgsmålstegn ved hans evner.

For to år siden mislykkedes han med at hente Cesc Fabregas i Barcelona, og denne her sæson har Real Madrids Sergio Ramos og Valencias Nicolas Otamendi også valgt andre end United, selvom de har været med i kampen.

Men måske var United oppe imod stærkere midler.

Spanske medier fortæller nemlig, at José Mourinho også har haft fat i Chelseas spanske offensivspiller Cesc Fabregas, så han kunne overtale Pedro til et Chelsea-skifte. Derudover skulle Manchester United-reserven Victor Valdes også have frarådet Pedro at skifte til Manchester.

Pedro skal til lægetjek i Chelsea i dag (Foto: AP)
Pedro skal til lægetjek i Chelsea i dag (Foto: AP)

Chelsea betaler 223 millioner kroner for Pedro, hvor de 201 millioner skal betales med det samme, og Mourinho håber, at Pedro kan gå ind og bidrage med noget fart til hans mandskab, der har skuffet med blot et point i de første to runder.

Tilbage i januar kunne Chelsea også have valgt at købe Pedro, men dengang valgte Chelsea i stedet at bruge 286 millioner kroner på Juan Cuadrado i Firoentina, fordi han ikke var spærret til Champions League, som Pedro var det. Cuadrado har imidlertid været en stor skuffelse og kan blive udlejet i dette transfervindue.

Går dagens lægetjek som ventet, så er Pedro med i truppen til søndagens kamp mod West Bromwich.

Manchester United menes i stedet for Pedro nu at satse på den 23-årige senegaleser Sadio Mane, der scorede 10 mål i 26 kampe for Southampton sidste sæson.

Pedro surmulede selvom Barcelona vandt Super Cup:

41 kommentarer
Vis kommentarer