Sære Mourinho nægter nederlag mod Hull

Manchester United tabte torsdag aften til Hull City, men det gjorde de ikke ifølge United-manager Jose Mourinho

Foto: AP
Foto: AP

Manchester United er klar til finalen i den engelske EFL Cup.

Torsdag aften tabte United godt nok med 2-1 ude til Hull City, men med 2-0 sejr i første opgør vinder holdet samlet med 3-2.

I torsdagens kamp blev der skabt spænding, da Tom Huddlestone åbnede scoringen for Hull i første halvleg. Spændingen blev dog dæmpet med udligning fra Paul Pogba efter pausen.

Hull City tog dog sejren med en sen træffer til 2-1, men den scoring gælder ifølge Manchester United-manager Jose Mourinho ikke. Han vil nemlig kun anerkende 1-1 som resultat:

- Jeg er glad. Jeg synes, at 17 kampe ubesejret er fantastisk. Vi tabte ikke i dag. Jeg så kun, at kampen sluttede 1-1. Det eneste jeg så var var to mål - Målet fra Paul Pogba og så deres mål.

- Et fantastisk mål, som var en god aktion med et fremragende indlæg, sagde Jose Mourinho på pressemødet efter kampen og fortsætter:

- Vi havde totalt styr på kampen, og vi var præcis, hvor vi gerne ville være. Så sker der pludselig noget i åbent spil, og så er kampen helt åben igen. Hull-manageren gør et fantastisk stykke arbejde, og de var et rigtig godt hold i begge kampe.

- Vi er dog også et rigtig godt hold, og vi var bedst i begge kampe. Især i den første kunne vi have scoret mere, udtaler Mourinho.

Jose Mourinho nægter samtidig, at Manchester United er favoritter, når holdet møder Southampton i ligacup-finalen.

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere