Annonce:
Annonce:

Sammenligner Eriksen med Real Madrid-stjerne

Det er en af de helt store sammenligninger, Jan Vertonghen kaster efter Christian Eriksen og Harry Kane. Tottenham-duoen har potentiale til at nå Gareth Bales niveau.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Hvis der er én, der burde kende til Christian Eriksen kvaliteter, er det formentlig Jan Vertonghen.

De to har spillet sammen i både Ajax og Tottenham, og den belgiske forsvarsspiller er ikke bleg for at rose sin danske holdkammerat.

Han gjorde det senest i december måned, og nu gør han det igen.

I et interview med London Evening Standard siger han, at Tottenham har det mest komplette hold i hans tid i klubben, og i den forbindelse sammenligner han Christian Eriksen og Harry Kane med Gareth Bale.

- Er vi mere komplette? Ja, formentlig. Vi havde også et rigtig godt hold i min første sæson (2012/13, red.), men Gareth var bare enestående, en klasse højere end vi har nu.

Ny United-spiller troede, det var en joke

- Men vi har et par fyre, som kan opnå de samme præstationer, som han gjorde, og de er på vej. Harry og Christian er bare utrolige spillere, siger Vertonghen.

Indtil nu kan Eriksen og Kane da heller ikke helt matche Bales tal fra 2012/13. Mens Eriksens tal for kampe, mål og oplæg hedder 30, 11 og 4, er Kanes statistik 33, 20 og 4.

Til sammenligning endte Bale sin supersæson med 44 kampe, 26 mål og 15 oplæg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: