Schmeichel-angreb giver bagslag: Nu håner hele England ham

For et år siden var en åbenmundet Peter Schmeichel kritisk på Twitter over Newcastles valg af Rafael Benítez som ny manager. Det blev han søndag latterliggjort for, da Newcastle rykkede op i Premier League

Peter Schmeichel bliver hånet tykt efter en mere end ét år gammel bemærkning om den spanske manager Rafael Benítez. Foto: Polfoto/Cecilie Smetana.
Peter Schmeichel bliver hånet tykt efter en mere end ét år gammel bemærkning om den spanske manager Rafael Benítez. Foto: Polfoto/Cecilie Smetana.

Mange gned sig en ekstra gang i øjnene, andre stak måske endda sig selv en lussing, da Newcastle midt i Premier Leagues bundkamp for mere end et år siden ansatte spanske Rafael Benitez.

De færreste kunne fatte dén ansættelse. En af dem var Peter Schmeichel, som tog til Twitter for at dele sin uforståenhed over, at man valgte netop spanieren.


- Hvad får Newcastle til at tro, at Rafa Benítez kan få Newcastle ud af den knibe, de er havnet i? Hvis jeg var dem, havde jeg valgt Nigel Pearson, skrev han for et års tid siden.

Det fortryder danskeren nok nu....

Nu hånes og latterliggøres Schmeichel for sin kontante besked. For nok rykkede Newcastle ned i The Championship, Englands næstbedste række, for et år siden. Men søndag rykkede Newcastle atter op og fortsat med Benítez i managersædet. Det skete efter, at Aston Villa sikrede uafgjort i en kamp mod Brighton, og derfor var Newcastle matematisk mester i The Championship.

Så var Benítez altså alligevel en succes. Ups, Schmeichel.

Folk har bestemt ikke glemt danskerens udtalelser. Herunder følger en række reaktioner på Schmeichels tweet:


- Nå, det her er akavet.


- Tvivl aldrig på Rafa.


- Taber.


- Hvordan synes du selv, det går for dig, Peter?


- Og se Rafa nu;-)


- Og du sagde?


- Skulle have valgt Nigel Pearson, hva'?

Det var som sagt de færreste, der regnede med, at Benítez ville blive nogen form for succes i en kriseklub som Newcastle. En klub han kom til bare få måneder efter, han havde fået fyreseddelen i mægtige Real Madrid.

Og det gik da også hurtigt skidt for spanieren, da han han den 11. marts 2016 skrev under på en treårig kontrakt med Newcastle.

For bare få måneder senere rykkede de ud af Premier League. Nu er de så tilbage igen. Så måske holder Schmeichel sig fra tasterne den kommende tid. Med mindre han har en lille undskyldning, han gerne vil dele med offentligheden.

Arek Onyszko erkender, at mange af sine handlinger i fortiden har været direkte ondskabsfulde. I dag fortryder den tidligere Superliga-profil sin hårde og kompromisløse facon. Foto: Jonas Olufson Sport Arek Onyszko: Jeg har været et ondt menneske

Championship Traditionsklub vinder Championship-titlen i sidste runde

Foto: Tv3 Sport Championship Zohore-kasse i dramatisk Championship-afslutning

Premier League Mourinho var (næsten) ligeglad med første liganederlag til Wenger

Premier League Arsenal slår United og bejler igen til fjerdeplads