Schmeichel efterligner farmand: Fænomenal redning!

Leicester rykkede over nedrykningsstregen med en 1-0-sejr over Burnley - og de blåblusede kan især takke Kasper Schmeichel, der imponerede med en klasse-redning i slutminutterne

Følg Fodbold
Følg Premier League

Igennem det meste af sæsonen har Leicester med Kasper Schmeichel på mål været under nedrykningsstregen i Premier League, men efter lørdagens spillerunde kan de nu se sig over den.

Og det kan Leicester i den grad takke deres danske målmand for.

Schmeichel stod en fantastisk kamp for Leicester, da de mødte Burnley lørdag eftermiddag - og han krydrede indsatsen med en fantastisk refleks-redning syv minutter før tid - en redning, der i den grad ledte tankerne tilbage på farmand Peter Schmeichel.

Noget som flere brugere på Twitter også lagde mærke til.

En helt fantastisk redning fra Kasper Schmeichel holder Leicester i front

Schmeichel spiller som sin gamle far i dag

Hold. Da. Op. Sæsonens redning fra Schmeichel

Oh, Kasper Schmeichel var lige Peter Schmeichel for en stund der... Vild redning!

Kampen enlige mål blev scoret efter 31 minutter, da Jamie Vardy stod på det rigtige sted efter en returbold og nemt kunne sende bolden de sidste centimeter over stregen.

Det var dog ved at gå galt for Leicester håb om at rykke fri, da de lavede straffespark midt i anden halvleg, men Taylors skud ramte ydersiden af stolpen, mens Kasper Schmeichel allerede havde kastet sig til den anden side.

Men takket være Schmeichels mirakel-redning til sidste lykkedes det Leicester at vinde deres fjerde kamp i træk i den bedste engelske række - noget de de ikke formået siden 1966!

De tre point betyder, at Leicester rykker akkurat et point over nedrykningsstregen, i og med Sunderland spillede 1-1 mod Stoke.

Se Schmeichels redning her:

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind