Schmeichel håner rivalen: De tror, de kan vinde mesterskabet

Peter Schmeichel forstår ikke, at Liverpool tror, at de kan vinde Premier League, når de har så dårligt et forsvar og en ustabil målmandssituation

Roberto Firmino, Philippe Coutinho, Mohamed Salah og Sadio Mané startede for første gang inde alle fire, da Liverpool tirsdag spillede Champions League i Moskva.

Ude mod Spartak blev det dog kun 1-1, og Liverpool har i seks udekampe i sæsonen endnu ikke holdt målet rent. For den tidligere Manchester United-legende Peter Schmeichel er det tydeligt, hvad rivalerne gør galt.

- Det er så åbenlyst, hvad problemet er. Vi taler om 'fab four', men vi burde tale om 'flat four', for deres fire bagerste virker ikke, og målmandssituationen er meget forvirrende, siger Schmeichel ifølge Skysports.

60094106.jpg 

I Champions League er det Loris Karius, der vogter buret, mens Simon Mignolet står på mål i Premier League og Danny Ward stod i Liga Cuppen mod Leicester. Og i forsvaret har en spiller som Dejan Lovren heller ikke fået meget ros.

- Du kan ikke vinde noget markant med et ubalanceret hold. Du er nødt til at have samme kvalitet både foran og bagved, siger Schmeichel.

- Jeg kan ikke tro, at Jürgen Klopp ikke har opdaget det klare problem. Og så tror de stadig, at de kan vinde Premier League denne sæson, siger Schmeichel.

- De mener stadig, at de er med deroppe, men jeg mener, at de langt væk, for de vil indkassere alt for mange mål, siger Schmeichel om Liverpool, der efter seks runder i Premier League ligger fem point efter både Manchester City og Manchester United, der fører rækken.

Der har været meget at juble over for Liverpool i denne sæson. Fotos: AP

doc6wfgeo313qckgwx1kal.jpg

doc6wffjta7dmg5tna9hms.jpg 

- De vil også score mange mål og vinde kampe med 4-0, som de gjorde mod Arsenal, men de er også et hold, der kan tabe 0-4, siger Schmeichel om holdet, der allerede har indkasseret 11 mål, hvilket kun tre af 20 hold i rækken gør dårligere.

Peter Schmeichel råder Liverpool til at bruge 31-årige James Milner.

- De behøver nogen som ham, der kan lede og lægge pres på bolden. Han binder de to linjer sammen. Hver gang han smider James Milner ind, så er de et helt andet hold. Han ændrer kampe, men får ikke lov at spille, siger Schmeichel.

Liverpool spiller næste gang søndag ude mod Newcastle, der med seks mål i seks kampe er blandt Premier Leagues mindre målfarlige hold.

Peter Schmeichel

Lækker Liverpool-nostalgi: Dengang Heskey smadrede Moskva:

Ronaldo scorede i historisk sejr: Men lille pige løber med opmærksomheden

Mølby: Sådan går det Coutinho i Liverpool

Agger: Jeg kunne slet ikke kende Brøndby

Guide: Tre Champions League-stadioner du skal opleve før du dør