Schmeichel-holdkammerat side om side med Henry

Det er ikke alle og enhver, der har scoret i syv kampe i træk i Premier League. Men det har Jamie Vardy nu, der for fem år siden var langt fra noget, der lignede Premier League.

For blot fem år siden spillede den nu 28-årige angriber Jamie Vardy ikke engang i det engelske ligasystem. Dengang hed klubben Halifax Town, men i dag tørner han ud for Kasper Schmeichels Leicester City i Premier League.

Lørdag blev det for syvende runde i træk til en scoring for Vardy, der dermed indskriver sig i historiebøgerne side om side med Premier League-stjerner som Ian Wright, Alan Shearer, Thierry Henry og Ruud van Nistelrooy, der har gjort det samme tidligere.

Se også: Fyringstruet Mourinho smidt ud i gigantisk Chelsea-nedtur

Målet, der lukker ham ind i den eksklusive loge af storspillere, kom efter 59 minutter, som også blev sejrsmålet i Leicesters sejr på 1-0 over Crystal Palace, så Leicester nu er på femtepladsen i ligaen.

Den spiller, der har scoret i flest kampe, er Ruud van Nistelrooy, der scorede i ti kampe i træk for Manchester United, inden han tog et lille hvil. Det er dog langt fra umuligt for Vardy at nå op på Nistelrooys rekord, da Leicester næste tre kampe er mod West Bromwich, Watford og Newcastle.

Se også: Målene vælter ind - men det er ikke Schmeichels skyld

I alt har Vardy scoret 10 mål i Premier League i denne sæson, og sætter sig dermed alene på topscorerlisten foran spillere som Agüero og Alexis Sanchez.

0 kommentarer
Vis kommentarer