Schmeichel hylder manager: Derfor fører vi Premier League

Kasper Schmeichel roser sin manager for at stole på Leicesters setup, da han kom til klubben

Kasper Schmeichel er en af en grundstenene i Leicesters overraskende succes (Foto: All Over Press)
Kasper Schmeichel er en af en grundstenene i Leicesters overraskende succes (Foto: All Over Press)

Det meste er efterhånden blevet sagt om Leicesters utrolige sæson, hvor de i skrivende stund fører Premier League med to point ned til Arsenal på andenpladsen.

En stor del af æren må tilfaldes manager Claudio Ranieri, som har fået det maksimale ud af sin trup efter sin ankomst i sommer, og ifølge Leicesters danske keeper, Kasper Schmeichel, er Ranieri kommer til klubben på den helt rigtige måde ved ikke at ændre særlig mange ting.

- Han kan være rolig, og han kan være knap så rolig. Som alle andre managere skal man have de forskellige sider af personligheden for at brænde igennem, og han er rigtig god til det ved møderne.

- Han er kommet ind og har haft forskellige idéer om et par ting, men han fortjenter mest kredit for, at han ikke har forsøgt at ændre alt, da han kom.

- Han indså, at tingene fungerede helt fint, og han har ladet os fortsætte med det. Han har også beholdt trænerstaben fra sidste sæson, hvilket er stort, for mange managers ville komme ind med deres egne folk og ændre alt til deres stil. At have en træner, som tilpasser sig på den måde, er fantastisk, siger han i et interview med Sky Sports.

Kasper Schmeichel og Leicester har gang i en historisk sæson i Premier League. Holdet topper højst overraskende tabellen ved juletid. (Foto: AP) Premier League Et halvt år før tid: Schmeichel og Leicester er næsten i mål

Det kostede 1,5 millioner kroner for Leicester-spillerne at være i København (Foto: Rumle Skafte) Premier League Spillerne brugte kassen: Så dyr var PL-stjerners Københavner-tur

Kasper Schmeichel er førstevalg på landsholdet - ligesom sin far... (Foto: Lars Poulsen) Premier League Sur Schmeichel: Stop nu med at sammenligne mig med far

Se målene: Leicester slog Chelsea

4 kommentarer
Vis kommentarer