Schmeichel med kølig hoved-redning i ren mester-opvisning

Kasper Schmeichel og Leicester fejrede det sensationelle mesterskab med en 3-1-sejr over Everton i en kamp, hvor danskeren viste prøver på sit store repertoire

Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel kan kalde sig engelsk mester anno 2016.

Allerede mandag blev det officielt, da konkurrenterne fra Tottenham smed point mod Chelsea - og så var der ellers dømt fest hjemme hos topscorer Jamie Vardy, hvor hele truppen fulgte afgørelsen.

TV: Se hele jublen hjemme hos Vardy

Lørdag eftermiddag skulle festen fortsætte videre på grønsværen, da Leicester bød på en ren festforestilling hjemme på King Power Stadium, hvor de sensationelle mestre spillede fandango med et uinspireret Everton-hold, der kunne og burde have tabt mere end 1-3.

Det var derfor Leicesters offensive kræfter, der bemærkede sig mest positivt i opgøret, men Kasper Schmeichel nåede også at vise sine forrygende kvaliteter.

Lige før pausen diskede han op med en dobbelt-redning, og især den første var spektakulær.

Evertons Omar Niasse blev sendt i dybden og endte i en direkte duel med den danske keeper. Den vandt 29-årige Schmeichel med maner, da han stoppede Niasses forsøg med hovedet.

Og få sekunder senere var han på plads igen, da Romelu Lukaku fik en god mulighed for at reducere - men Leicesters sidste skanse fik en flot parade på.

Se redningerne i videoen øverst i artiklen - og herunder kan du gense nogle af Schmeichels bedste reflekser i denne sæson.

TV: TV3 Sport fangede Kasper Schmeichel efter opgøret, hvor han satte ord - eller forsøgte i det mindste - på den helt store sensation i fodbold-verden i denne sæson:

 

10 kommentarer
Vis kommentarer