Schmeichel nærmer sig comeback i Leicester

Kasper Schmeichel er tæt på at gøre comeback i Leicester City. Inden for to uger regner manager Nigel Pearson med at have den danske keeper tilbage

Kasper Schmeichel er allerede tilbage på træningsbanen i Leicester, der forventer ham i kamp om en uge eller to. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Schmeichel er allerede tilbage på træningsbanen i Leicester, der forventer ham i kamp om en uge eller to. (Foto: Lars Poulsen)

Kasper Schmeichel har ikke været en del af Leicesters hold, siden han i december løb ind i en alvorlig fodskade i december.

Men nu nærmer den 28-årige landsholdsmålmand sig omsider et comeback. Det bekræfter manager Nigel Pearson ifølge klubbens Twitterprofil.

Manageren siger, at Schmeichel er tilbage på banen inden for en uge eller to, og at han allerede på nuværende tidspunkt træner med den øvrige trup i Leicester City, der er bundprop i Premier League.

Kasper Schmeichel er snart klar til at gøre sig gældende for Leicester igen. (Foto: AP) Premier League Klar til mission overlevelse: Schmeichel gør comeback

Holdet er uden sejr i fem kampe, og i alt har klubben blot hentet to sejre i 2015.

Schmeichels plads i buret har blandt andet været overtaget af reserven Ben Hamer, mens Mark Schwarzer også har passet målet efter sit skifte fra Chelsea i januars transfervindue.

De blåblusede fra Leicester sendte Newcastle ud af FA Cup'en. (Foto: AP/Mike Egerton) Engelsk fodbold Schmeichels klub sikrer pokalsucces mod Newcastle

Med et comeback om to uger er Schmeichel ikke i spil til kampene mod Manchester City og Hull City, mens opgøret mod Tottenham 21. marts kunne være en reel mulighed for den danske landsholdskeeper.

Han har spillet i alt 14 kampe for Leicester i denne sæson.

2 kommentarer
Vis kommentarer