Schmeichel og Co. sender tv-ekspert i underbukser

BBC har tilladt Gary Lineker at udføre sit underbukse-stunt på nationalt tv

Her ses Gary Lineker og Danielle Lineker i 2015. (Video: Splash)

Efter Tottenhams pointtab mandag aften så kan Kasper Schmeichel og Leicester allerede blive engelske mestre i weekenden.

Det sker, hvis Leicester slår Manchester United på Old Trafford, eller Tottenham taber til Chelsea på Stamford Bridge, eller hvis Leicester spiller uafgjort og Tottenham ikke slår Chelsea.

Et mesterskab til sidste sæsons bundhold vil overraske mange - ikke mindst BBC-eksperten Gary Lineker, der tilbage i december lovede, at han ville åbne den kommende sæson kun iført underbukser, hvis Leicester vandt guldet.

Og nu melder Radio Times, at BBC-cheferne har tilladt Lineker at udføre stuntet.

- Der har været samtaler, og jeg har mange gange sagt til dem 'please, sig til mig, at jeg ikke kan gøre det', siger Lineker.

- I bliver nødt til at vente og se, men jeg har sagt, at jeg bliver nødt til at gøre det, siger Lineker.

Han havde aldrig troet, at den Twitter-udmelding skulle ende med at blive virkelighed.

- Da jeg skrev tweetet i december, der vidste jeg, at der var præcis nul procents chance for, at de ville vinde, siger Lineker.

En 55-årig Lineker i bar mave og underbukser foran millioner af tv-seere bliver ikke nødvendigvis så slemt et syn, som man skulle tro.

- Jeg er i god form... For en gammel fyr at være, tilføjer han.

- Jeg vil formentlig træne fitness meget, meget hårdt i et par uger op til, siger Lineker.

Gary Lineker scorede selv 95 mål for Leicester i 194 kampe fra 1978 til 1985. Han scorede senere masser af mål for Everton, Barcelona og Tottenham og nåede 48 mål i 80 landskampe for det engelske landshold frem til og med EM-slutrunden i 1992.

Gary Lineker har tidligere optrådt i bar mave, men det var på stranden - her for otte år siden (Foto: All Over)
Gary Lineker har tidligere optrådt i bar mave, men det var på stranden - her for otte år siden (Foto: All Over)

Presset har altid været stort, og det skulle tage en del år, før generne for alvor viste sig. Men Kasper har fyldt farmands store handsker ud, og den danske Leicester-målmand er nu på vej mod sensationelt og historisk guld. (Foto: AP) Sport og Spil Kasper og Peter Schmeichel kan skrive vanvittig far/søn-historie

Da Claudio Ranieri blev præsenteret som manager i Leicester i juli 2015, var Gary Lineker heller ikke videre imponeret.

- Claudio Ranieri? Virkelig?, lød det blot fra Lineker, der undrede sig over, at man hentede en mand ind, der var fyret som landstræner i Grækenland med blandt andet to nederlag til Færøerne på CV'et.

Nu kan Ranieri vinde sin første titel som manager allerede på søndag.

I mellemtiden venter alle på Twitter på at se Gary Lineker i underbukser. Det kræver blot tre point til Leicester ude mod Manchester United, hjemme mod Everton og ude mod Chelsea.

Her smider Tottenham point, så Leicester er syv point foran med tre runder igen:

9 kommentarer
Vis kommentarer