Schmeichel overdynges med ros efter pragtredning

Den danske landsholdskeeper spillede en stor kamp, da Leicester slog Tottenham på udebane. Schmeichel brillerede blandt andet med en fornem redning i en direkte duel med Harry Kane

Leicester forsætter med at imponere i Premier League - og det gør klubbens danske målmand Kasper Schmeichel i den grad også.

Onsdag aften tog de endnu en stor skalp, da Christian Eriksen og Tottenham blev besejret på et sent mål af tyske Robert Huth. Sejren sendte Leicester op på en delt førsteplads, da både Arsenal og Manchester City spillede uafgjort mod henholdsvis Liverpool og Everton.

En fabelagtig sæson for klubben, der på denne tid sidste år rodede rundt i bunden af rækken.

Se også: Sur Schmeichel: Stop nu med at sammenligne mig med far

En af holdets helt store profiler i denne sæson har været danske Kasper Schmeichel, der har leveret den ene flotte præstation efter den anden. Onsdag aften diskede han også op med flere gode redninger i løbet af de 90 minutter på White Hart Lane mod landsholdskammeraten Christian Eriksen og co.

Men især en redning blev fremhævet efter opgøret.

Tottenham havde presset godt på i anden halvleg for at få det forløsende føringsmål, og efter 61 minutter sendte argentinske Erik Lamela en flot bold i dybden til den helt store stjerne, Harry Kane.

Se også: Schmeichel hylder manager: Derfor fører vi Premier League

Men den engelske landsholdsspiller tabte den direkte duel med Schmeichel, der kom flot og hurtigt ud af sit mål og forhindrede en Spurs-føring på imponerende vis.

Flot præstation af Schmeichel, der også blev hyldet af fans, eksperter og tidligere spillere på de sociale medier efter opgøret.

- Kasper Schmeichel gør sit efternavn ære her til aften. Præsterede nogle redninger, som hans far også diskede op med i sin storhedstid.

- Dét der, det er en god parade fra Kasper Schmeichel. Fremragende, skriver den tidligere Siilkeborg-målmand.

Kasper Schmeichel har været ligeså værdifuld for Leicester denne sæson som Jamie Vardy. Meget undervurderet spiller.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino lovpriste også danskeren, der flere gange stod i vejen for en Tottenham-føring.

- Han (Schmeichel red.) var kampens bedste spiller. Se på statistikken, vi spillede faktisk en god kamp. Det er svært at forklare, hvorfor vi ikke tog alle tre point, sagde efter kampen.

Pochettino var ikke den eneste, der mente, at Schmeichel var den bedste aktør på White Hart Lane. Den engelske avis Mirror giver den danske keeper karakteren 9 ud af 10 og skriver om kampens spiller:

- Fantastiske redninger på Alderweirelds, Eriksens og Kanes forsøg, som holdt hans hold inde i kampen. Er Schmeichel-hypen retfærdig? Åh ja! Det var aldrig nemt for ham at stå i skyggen af sin berømte far Peter, men han håndterer det godt, skriver de i kamprapporten.

TV: I december var Schmeichel også på toppen mod stjernerne fra Manchester City. Se hans to fine redninger fra den kamp i videoen herunder:

 

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere