Schmeichel på vej mod guldet: Vi er rigtig, rigtig glade

Kasper Schmeichel pointerede endnu en gang, at holdet tager en kamp af gangen, og at mesterskabet slet ikke er hjemme endnu

Schmeichel var flyvende i 1-0 triumfen mod Watford. (Foto: AP)
Schmeichel var flyvende i 1-0 triumfen mod Watford. (Foto: AP)

Kasper Schmeichel leverede endnu en gang en fejlfri indsats i Leiciester-målet, hvorfra han kunne se den offensive kreatør Mahrez sparke bolden op i målhjørnet til kampens første og eneste scoring mod Watford. En sejr, der sender succesholdet fem point foran nærmeste konkurrent i kampen om Premier League-titlen.

Men trods den meriterende sejr over det stærke hjemmehold Watford, hvor det en meget afdæmpet dansk landsholdskeeper, som sagde ord efter kampen.

Se også: Fantastisk træffer sender Schmeichel og Leicester mod guldet

- Der var god stemning i omklædningsrummet, men det var ikke meget anderledes end efter andre sejre i sæsonen. Det var igen en vigtig sejr specielt, når man tænker på, at det var på udebane mod Watford. Så ja vi er rigtig, rigtig glade, sagde Kasper Schmeichel til 3+ i et meget afdæmpet toneleje.

Schmeichel meget afdæmpede facon var ikke anderledes end resten af Leicester-mandskabet, som godt nok klappede hinanden på skuldrene  - men der var ikke det, der lignede eufori blandt succesholdet.

Se også: Succes-historien: Her hitter danske fodboldspillere

- Det var samme reaktion som alle andre kampe, vi har vundet. Vi tager en kamp af gangen, og det har vi altid gjort. Det ændrer vi aldeles ikke på nu, sagde landsholdskeeperen, der heller ikke ønskede at svare på spørgsmål om et eventuelt mesterskab, som lilleputterne i den grad har lagt sig i førersædet for at hjemføre.

- Vi kigger slet ikke så langt. Der er ni kampe tilbage endnu. I sidste sæson lå vi i bunden på det her tidspunkt og nåede stadig at redde os. Der er rigtig meget, der kan nå at ske. Vi er selvfølgelig glade for den position, vi er i, men der er aldeles ikke noget, der er afgjort, sagde Schmeichel.

Leicester fører med fem point ned til Christian Eriksens Tottenham, som fik uafgjort i et dramatisk topopgør mod Arsenal.

Der resterer ni spilleunder i Premier League.

27 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere