Annonce:
Annonce:

Schmeichel skifter agent - klubskifte på vej?

Kasper Schmeichel har stoppet et mangeårigt samarbejde med Kenny Shepherd - nu er Luca Bascherini Leicester-keeperens agent - interessen fra Manchester United er tilsyneladende ikke så brandvarm, som Sky Sports skriver

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Kasper Schmeichel har fået ny agent.

Den danske landsholdsmålmand har valgt den 43-årige italienskfødte Luca Bascherini, der er bosat i London.

Om valget er tilfældigt eller det sker med en bagtanke om et forestående sommerskifte, er stadig uvist.

Men det er i hvert fald en kendsgerning, at Kasper Schmeichel har valgt en agent, der har meget tætte relationer til beslutningstagerne på Old Trafford i Manchester.

- Aftalen med Kenny (Shepherd) er udløbet, og Kasper har valgt Luca (Bascherini) som ny agent. Kasper har ikke flere kommentarer hertil, skriver Mads Frederiksen i en sms.

Mads Frederiksen er kommerciel manager for Leicester-keeperen. En rolle han i øvrigt fortsætter i.

Kasper Schmeichel har skiftet agent. Foto: All OverPress
Kasper Schmeichel har skiftet agent. Foto: All OverPress

Forlængede med fem år
Kasper Schmeichel forlængede sin Leicester-kontrakt i starten af august, hvor han underskrev en femårig aftale med de engelske mestre. Et umiddelbart signal om, at han dedikerede fremtiden til Leicester.

Annonce:

Men der har længe været spekulationer om Kasper Schmeichel er fortid i klubben efter sæsonen, selv om han har en lang aftale med de engelske mestre.

Jan Mølby, der er fodboldekspert hos TV 3, skrev tilbage i begyndelsen af februar en kommentar her i Ekstra Bladet, hvor han nævnte West Ham, Everton og Manchester City som mulige arbejdsgiver for den 30-årige dansker.

Ved den lejlighed nævnte Jan Mølby slet ikke Manchester United, der kan stå foran et målmandsskifte, hvis David De Gea skifter hjem til Spanien i sommerpausen.

For lille til United
Efter Schmeichels agentskifte er blevet officielt er rygterne om et sommerskifte til Manchester United blusset kraftigt op. Sky Sports har senest nævnt Kasper Schmeichel som førstevalget till at afløse David De Gea.

Annonce:

Ekstra Bladet har via internationale Manchester-kilder ikke fået bekræftet, at den store Manchester United-kærlighed tilsyneladende er så brandvarm, som specielt Sky Sports giver udtryk for. Tværtimod virker det ikke som om den 30-årige dansker er topprioritet på Old Trafford, ifølge Ekstra Bladets oplysninger.

Der er også den pointe ved Manchester Uniteds valg af målmænd, at klubben ofte har foretrukket store, stærke målmænd, der er mindst 190 cm høje.

Aktuelt er truppens to målmænd - David De Gea  og Sergio Romero begge 192 cm højde. Forgængere  som Tim Howard, Edwin van der Sar og Peter Schmeichel var alle over 190 cm, mens Kasper Schmeichel 'blot' måler 186 cm.

Selvfølgelig har der været undtagelser med Fabian Barthez, der blot var 183 cm.

Jan Mølby: Schmeichel skal videre Jan Mølby: Schmeichel skal videre

Kasper Schmeichel: Straffesparket ødelagde vores kamp

Bedste Leicester-målmand kåret: Schmeichel slået af engelsk legende

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: