Schmeichel-tvekamp: Hvilken redning var bedst?

Kasper Schmeichel diskede op med en fremragende refleks-redning lørdag eftermiddag i Premier League - men var den bedre end farmands fra 1996?

Leicester sejrede for fjerde kamp i træk i Premier League, da de i weekenden vandt en vigtigt bundopgør mod Burnley med 1-0.

Og oprykkerne kunne i den grad takke Kasper Schmeichel for de tre point, da danskeren leverede flere fantastiske redninger i løbet af opgøret.

En af redningerne var dog noget for sig selv!

Otte minutter før tid sendte Burnley et indlæg ind i Leicesters felt, som Schmeichels holdkammerat Robert Huth fik en berøring på. Danskeren var ellers gået til sin venstre side for at følge boldens bane, men den 27-årige keeper nåede på flotteste vis at ændre sin retning og levere en fantastisk refleks-redning - en redning, der sikrede Leicester alle tre point.

Se også: Schmeichel efterligner farmand: Fænomenal redning!

Flere fodboldfans sammenlignede straks Schmeichel med hans berømte far, Peter, der også var kendt for at lave fabelagtige refleksredninger.

En af dem, som Peter Schmeichel selv kalder for en af sine bedste, præsterede 'The Great Dane' tilbage i december 1996, da Manchester United spillede en gruppekamp i Champions League mod Rapid Vienna i den østrigske hovedstad.

United vandt kampen med 2-0 på mål af Ryan Giggs og Eric Cantona, men før de to stjerners scoringer leverede Peter Schmeichel en fantastisk redning på Rene Wagners hovedstødsforsøg, som flere engelske medier efterfølgende sammenlignede med Gordon Banks' berømte refleksredning fra VM i Mexico i 1970.

Men hvilken en af Schmeichel-redningerne var bedst? Se videoen her og vurder selv:

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere