Schmeichel ydmyget: Det var pinligt!

Kasper Schmeichel advarer de engelske mestre mod nedrykningsspøgelset

Kasper Schmeichel havde en trist dag på kontoret mod Juan Mata og Manchester United. Foto: All Over Press.
Kasper Schmeichel havde en trist dag på kontoret mod Juan Mata og Manchester United. Foto: All Over Press.

Smilene er i den grad stivnet hos Kasper Schmeichel og resten af Leicesters engelske mestre som sæsonen er skredet frem.

For det hold, som i sidste sæson blev de mest overraskende og eventyrlige vindere i Premier Leagues historie, er efter søndagens øretæve, hvor det blev til 0-3 i hjemmekampen mod Manchester United, kun et point fra den frygtede nedryknings-streg.

- I de første 40 minutter spillede vi fint nok, men derefter var det uacceptabelt, siger Kasper Schmeichel til Sky Sports og fortsætter:

- Man kan altid komme bagud 0-1, men vi kan ikke tillade at komme yderligere bagud lige efter. Det var ikke godt nok, og det opsummerede vores sæson lige nu meget godt. Det handler om mange ting, men denne sæson har ikke været god. Og det har været lige fra begyndelsen, siger han til Sky Sports.

Se også: Sikke en sviner: Skal United-stjerne ud her?

Han vil ikke tale om avis-rygter om, at manager Claudio Ranieri har tabt omklædningsrummet. Men han erkender blankt, at det er alvor, hvis eventyret om Leicester ikke skal have en ’unhappy end’.

- Hør her, jeg vil ikke kommentere spekulationer fra aviser. Jeg ved, hvad der sker i omklædningsrummet. Vi er en gruppe spillere, der mangler selvtillid, men vi mangler ikke kampgejst. Og vi vil kæmpe til enden uanset, hvordan den bliver. Vi er de regerende mestre, men for at være helt ærlig, har det været pinligt. Vi er nødt til at forbedre os. Lige nu, fastslår han.

Men hvordan gør man det?

- Vi er nødt til at fortsætte samtalerne i truppen, selvom det ikke har virket endnu. Alle i klubben – fra toppen til bunden – er nødt til at vise, hvad vi er lavet af. Ellers rykker vi ned, og det er der jo ingen, der vil, siger han.

Situationen i Leicester får en sjældent medfølende José Mourinho til at udtrykke sympati for sin trænerkollega, Claudio Ranieri.

- Han er årets FIFA-træner. Det er fortjent. Hans arbejde vil være i fodboldhistorien i mange år. Folk vil huske ham og Leicester. Det fortjener respekt. Jeg er sikker på, at de får nok point til at stabilisere sig, siger portugiseren.

Se også: Stakkels Schmeichel ydmyget i United-massakre

Se også: Her frelser kometen Jesus City fra blamage

Se også: Gabriel Jesus: Guardiola var den eneste manager, der ringede

Se også: Gevaldig Twitter-brøler af Arsenal-stjerne

Kasper Schmeichel og Leicester er få point fra nedrykningsstregen, og det kan få flere af klubbens spillere til at søge andre muligheder - heriblandt Kasper Schmeichel. Foto: AP. Sport og Spil Jan Mølby: Schmeichel skal videre

Se Schmeichels superredning:

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere