Schmeichels boss i opgivende vendinger: Alt er galt

Claudio Ranieri deler året op i to halvdele, hvor den første halvdel var fryd og gammen, mens alt er galt nu

Kasper Schmeichel og Leicester er i frit fald i Premier League, og det bekymrer manager Claudio Ranieri. Foto: AP/Mike Egerton.
Kasper Schmeichel og Leicester er i frit fald i Premier League, og det bekymrer manager Claudio Ranieri. Foto: AP/Mike Egerton.

Det op og ned i showbusiness, men sådan er det i høj grad også i fodbold. Sidste sæson var en stor dans på roser for Leicester, men i denne sæson er det pludselig blevet hverdag igen, og man ligger nummer 16 i stedet for nummer et. Dermed kan man med rette dele kalenderåret 2016 op i to dele.

- Hvilket år. Alt var rigtigt i de første seks måneder, og nu er alt galt. Vi bliver nødt til at kæmpe, siger Claudio Ranieri efter kampen ifølge goal.com

- Intet er rigtigt, intet er let, men vi skal fortsætte med at arbejde hårdt og være opmærksomme på de små detaljer. Vi skal reagerer hurtigst muligt. Vi skal arbejde og reagerer - det er vores medicin. Vi vil prøve at gøre vores bedste igen.

På Boxing Day var mestrene naturligvis i aktion, og her blev det til endnu et nederlag, da man på hjemmebane tabte 2-0 til Everton.

- Det var en svær kamp, det vidste vi, men vi var i kontrol, og kampen var lige. Pludselig kommer der et langt udspark fra deres målmand, og vi reagerede lidt sent, og de kunne score. Derefter var vi lidt nervøse og de kontrollerede kampen meget bedre.

Premier League Scorede som en skorpion: Nu hylder hele verden United-stjerne

Premier League Denne gudekasse giver jule-efterfest på Old Trafford

Premier League Vred Mourinho svarer igen på rygter: Det er bullshit!

City befinder sig syv point væk fra førstepladsen, som Chelsea indtager. Foto: AP. Premier League Solide City spiller sig op på andenpladsen

5 kommentarer
Vis kommentarer