Schmeichels holdkammerat mindes terror-dræbt svigermor

Leicesters Marc Albrighton sendte en tanke af sted til sin kærestes mor og hendes partner i weekendens PL-kamp mod Sunderland, som begge mistede livet i det forfærdelige terrorangreb i Tunesien i juni

Kasper Schmeichel og resten af Leicester-holdet fik en forrygende start på denne Premier League-sæson, da sidste år PL-oprykker vandt 4-2- hjemme mod Sunderland lørdag eftermiddag.

En af kampens helts store oplevelser var Marc Albrighton, der scorede et mål og assisterede to andre. Det er nu ikke fordi, Albrighton har haft et optimalt forløb op til sæsonstarten.

Se også: Schmeichel til tops efter totalt forsvarskollaps

Den tidligere Aston Villa-spillere mistede nemlig sin svigermor og hendes partner to måneder inden sæsonens første kamp, da begge på tragisk vis blev dræbt i terrorangrebet i Tunesien i juni.

Og Schmeichels holdkammerat indrømmer, at det har været ualmindeligt hårdt at fokusere på fodbolden.

- Jeg håber ikke, at det her sker for nogen som helst. Det har været meget hårdt. Det får én til at se anderledes på livet. Man kommer til at tænke over, hvad der er vigtigt. Jeg vil helt sikkert se min familie meget mere nu - det er noget, der vil gøre mig og dem glade, siger han ifølge The Guardian.

Se også: Eksperternes dom: Sådan ender Premier League

Albrightons svoger havde inden opgøret mod Sunderland opfordret Leicester-spilleren til at fejre et eventuelt mål med en hilsen til svigermoren.

- Han sagde, at jeg blev nødt til at gøre noget til ære for hans mor, og min kæreste sagde til mig, at hendes mor har passet på os og ville sørge godt for mig. Og hun hjalp mig helt sikkert i dag, sagde Albrighton efter opgøret.

Du kan se Leicester-spillerens mål og fejring, hvor han sendte en hilsen til sin afdøde svigermor, i videoen øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer