Schmeichels klub handler igen: Ansætter ny dansk målmand

Det unge målmandstalent Daniel Iversen skifter fra Esbjerg fB til engelske Leicester, der for anden gang i dette vindue handler i Danmark

Kasper Schmeichel får ung landsmand som holdkammerat (Foto: AP)
Kasper Schmeichel får ung landsmand som holdkammerat (Foto: AP)

Først hentede den engelske klub Leicester City med Kasper Schmeichel på mål FC Københavns ghanesiske midtbanespiller Daniel Amartey, og nu har den engelske klub igen haft pungen fremme for at tilknytte noget fra Danmark.

Således skifter 18-årige Daniel Iversen fra Esbjerg fB til den engelske klub, hvor han altså bliver kollega med Kasper Schmeichel.

- Det er en kæmpedrøm, der går i opfyldelse for mig, og jeg kan næsten ikke fatte det, fordi det hele er gået så hurtigt de seneste dage. Jeg skal i dagligdagen træne med Kasper Schmeichel og de andre målmænd i førsteholdstruppen og skal spille på Leicesters U21-hold de næste par år. Derefter skal jeg nok lejes ud, så jeg kan blive klar til at spille i Premier League, som jeg går 100 procent efter, siger Daniel Iversen til Esbjergs hjemmeside.

- Det er ikke så ofte, danske spillere skifter til en Premier League-klub, og i Daniels tilfælde er det endog til topholdet i England. Vi har hele tiden vidst, at han er et stort talent, og at han har tilsvarende ambitioner. I vore bestræbelser på at forlænge kontrakten med ham har vi haft svært ved at tilbyde ham at spille kampe på et niveau, der matcher hans ønsker, fordi to år ældre Jeppe Højbjerg er foran ham i forhold til Superligaholdet.

- Derfor er blot tilbage at ønske Daniel til lykke med kontrakten med Leicester og det bedste for hans fremtid, siger Niels Erik Søndergård, sportschef.

Esbjerg scorer en transfersum for Daniel Iversen, der har tegnet kontrakt frem til sommeren 2019.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere